Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

12153

Becerikli
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir sistem topladım harici sıvı soğutucu alıp montajını kendim yaptım ve şöyle bir problem yaşıyorum. Lian Li ga 2 trinty pompadan çıkan SATA güç kablosu vs olan yerde USB kısmını anakarta takınca fan birden yüksek devire çıkıp iniyor ve RGB yanıp sönüyor. Işık her yandığında BIOS donuyor, söndüğünde normale dönüyor. Bunu loop gibi düşünün 3 sn bir yanıp sönüyor ve Max devire çıkıyor, bu süre zarfında BIOS anlık donuyor. Bu soketi yerinden çıkardığım an fanları normal kontrol edebiliyorum. Bu kablonun görevi nedir? Veya böyle bir durumla karşılaşan var mı?

ASUS B650 m-r

Recep hocam bu derde siz derman olacaksınız diye düşünüyorum ☺️

Son düzenleme:
Çözüm
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
İade işlemini başlatıyorum, inşallah kabul ederler.

İade işlemim onaylandı. Arctic Lıquıd freezer III ile yoluma devam ediyorum.

@12153, @Recep Baltaş
merhabalar bende de aynı ürünün performance modeli mevcut. 1 kez değişim yaptılar az önce işten geldim gene bozuldu. Cidden kafayı yemek üzereyim. Forumlardan anladığım kadarı ile bir çözümü yok. Bana da 2. kez iade yolu gözüktü demek ki. Sizi hatırladım bu arada. Soğutucu ilk arızalandığında bana yardımcı olmuştunuz.

Merhaba bende de aynı ürünün performance modeli mevcut. 1 kez değişim yaptılar az önce işten geldim gene bozuldu. Cidden kafayı yemek üzereyim. Forumlardan anladığım kadarı ile bir çözümü yok. Bana da 2. kez iade yolu gözüktü demek ki. Sizi hatırladım bu arada. Soğutucu ilk arızalandığında bana yardımcı olmuştunuz.

Evet hocam. Bende hatırladım. Değişim değil de iadeye zorlayın. Bir umut...

Siz bu ilaylardan sonra hangi soğutucuyu tercih ettiniz. Aylar sonra gene soğutucu aramaya başladım bende :D
Liquid Freezer III 360 A-RGB (Black) | Multicompatible All-in-One CPU Water Cooler | ARCTIC

Ben memnunum hocam.

Uzun zaman sonra güncelleme gereği hissettim. İlgili olayın donanımsal veyahut yazılımsal bir çözümü yok. Eğer ilgili ürün yeniyse iade edin eğer eski ise yeni bir cihaz ile güncelleyin.

Son düzenleme:
Çözüm