420 mm'yi geçiyor, daha yeni bir bilgi daha vereyim, Arctic Pro 360'ı da geçiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Marka değil model önerin. Bu ürün 420 likten daha iyi neye göre daha iyi diyorsunuz? Marka olarak bakacaksak Lian Li yine daha iyi. Umarım şu algınızdan kurtulursunuz. Her markanın her modeli iyi değil.Aynı fiyata arctric 420 mm ARGB modeli var çok daha iyi bir tercih olur illa 360 mm olsun diyorsan yine Arctic marka daha iyi oklucakır.
Mümkün değil. Bu model Ryujin 3 ü bile solluyor.Vay be. Aqua Elite 360 alıp fanlarını Arctic P12 Pro ile değiştirdim. Acaba bunun kadar veya bundan daha iyi performans alıyor muyumdur.
Son düzenleme:
Altair
Yetkin
vay be420 mm'yi geçiyor, daha yeni bir bilgi daha vereyim, Arctic Pro 360'ı da geçiyor.
Marka değil model önerin. Bu ürün 420 likten daha iyi neye göre daha iyi diyorsunuz? Marka olarak bakacaksak Lian Li yine daha iyi. Umarım şu algınızdan kurtulursunuz. Her markanın her modeli iyi değil.
Mümkün değil. Bu model Ryujin 3'ü bile solluyor.
Hatırladıgın testlere göre dedimde yanlış hatırlıyorum herhalde @20424 hocam daha iyi biliyordur.
Testlere buradan bakabilirsin.Hatırladıgın testlere göre dedimde yanlış hatırlıyorum herhalde @Marix hocam daha iyi biliyordur.
Lian Li Galahad II Trinity Performance 360 AIO Review
Lian Li looks to assert dominance in the all-in-one liquid cooler market with the Galahad II Trinity Performance 360. Utilizing a new, thicker radiator design along with 28 mm fans, it certainly packs class-leading performance, but beyond that, it also has a host of new features and...
SHERLOCKED
Başarılı
Ben LC2 420mm aldım. Kasam 240 destekliyor ama hardwireladım soğutucuyu.
Sıvı soğutmalara hep soğuk bakıyorum. Ömürleri de 3 6 yıl diyen var tam nedir bilmiyorum. Ömür bitince ne oluyor ısı mı artıyor? O zaman hava soğutmalar daha uzun ömürlü olması açısından daha iyi değil mi? Az para da değil bunlar.
Mesela amd 7800x3d alsam hava soğutma yetmez mi? veya sadece OC için mi mantıklı bunlar?
Mesela amd 7800x3d alsam hava soğutma yetmez mi? veya sadece OC için mi mantıklı bunlar?
Sıvı soğutmalara hep soğuk bakıyorum. Ömürleri de 3 6 yıl diyen var tam nedir bilmiyorum. Ömür bitince ne oluyor ısı mı artıyor? O zaman hava soğutmalar daha uzun ömürlü olması açısından daha iyi değil mi? Az para da değil bunlar.
Mesela AMD 7800X3D alsam hava soğutma yetmez mi? Veya sadece OC için mi mantıklı bunlar?
7800X3D için hava soğutma yeterli oluyor, bu tarz soğutucuları yüksek güç çeken işlemciler için öneriyoruz, orada hava soğutmalar yeterli olmayabiliyor.
Altair
Yetkin
7800X3D için hava soğutma yeterli oluyor, bu tarz soğutucuları yüksek güç çeken işlemciler için öneriyoruz, orada hava soğutmalar yeterli olmayabiliyor.
Noctua'nın üst düzey soğutucularının soğutamadığı bir işlemcimi var.
Noctua'nın üst düzey soğutucularının soğutamadığı bir işlemcimi var.
Çok.
Altair
Yetkin
sıvı soğutma uzun süreli kullanımda iyi performans vermiyo diye biliyorum uzun süre kullanımda napıyolar
Yeni konular
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347