Detaylar
Kim cevapladı?Altair
Yetkin
@Altair, sıvı soğutma işi şans biraz, 2 yılda çöp olanda var 7-8 yıl kullananda var.
Sıkıntı ya. İlk kez senden duydum o kadar güçlü masaüstü işlemcilerinin olduğunu ben hava soğutucuları stabil performansta çalıştırabiliyor diye biliyordum.
Sıkıntı ya. İlk kez senden duydum o kadar güçlü masaüstü işlemcilerinin olduğunu ben hava soğutucuları stabil performansta çalıştırabiliyor diye biliyordum.
Intel 14900K'yı üst seviye sıvı soğutmalar bile zor tutuyor, 14700k, 13900k bunlarda aynı şekilde, AMD tarafında 7950X, 9950X hava soğutmaların yetemeyeci işlemciler.
Noctua algısını bırakalım. Eskidendi noctua. 2000 liralık PS120 10 k lık DH15 i üzüyor.Noctua'nın üst düzey soğutucularının soğutamadığı bir işlemcimi var.
Altair
Yetkin
Noctua algısını bırakalım. Eskidendi Noctua. 2000 liralık PS120 10 klık DH15'i üzüyor.
Phantom spirittenmi bahsediyosun.
Evet.
Altair
Yetkin
Onu da anlamıyorum 140mm çift kule bir sogutucu nasıl Phantom spirite yakın performans veriyor soğutucu kategorisi çok garip.
Bakır boru sayısı, fan boyutu ve fan kalitesi, termal macun, soğutucu bloğun işlemciye temas eden yüzeyi çok önemli.Onu da anlamıyorum 140mm çift kule bir sogutucu nasıl Phantom spirite yakın performans veriyor soğutucu kategorisi çok garip.
Altair
Yetkin
Bakır boru sayısı, fan boyutu ve fan kalitesi, termal macun, soğutucu bloğun işlemciye temas eden yüzeyi çok önemli.
Nh D15 g2'nin özel versyonları Phantom spirite göre saydığınız her konuda daha iyi diye biliyorum.
SHERLOCKED
Başarılı
Bakır boru sayısı, fan boyutu ve fan kalitesi, termal macun, soğutucu bloğun işlemciye temas eden yüzeyi çok önemli.
Fan boyutunundan ziyade fanlarla ilgili tüm özellikler hava akış miktarına(CFM) çıkıyor. Termal macun zaten soğutucunun değil. Muhtemelen boru içinde kullanılan soğutucu akışkan sayesindedir. Benim tahminim o yönde.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-