Lian Li Hydro-Shift sıvı soğutma alınır mı?

Jumbum'la iletişime geçerseniz istediğinizi ürünü büyük ihtimal getirtecektir. Jumbum güvenilir fakat müşteri hizmetleri aşırı derecede kötü ve uzun bir süre bekliyorsunuz. Zira ben 10 Nisanda sipariş verdiğim ürünü bugün teslim alacağım.

Daha önce hiç alışveriş yapmadım ama firmayı araştırdığımda güvenilir olduğuna emin oldum. Tek dezavantajı kargo süreleri ve müşteri hizmetleri gibi duruyor araştırdığım kadarı ile.

NEY hocam 2 ay beklediyseniz zaten ürün Türkiyeye gelmiş olacaktır ben es geçiyorum bu fikri

Ney hocam 2 ay beklediyseniz zaten ürün Türkiye'ye gelmiş olacaktır ben es geçiyorum bu fikri.

3 ay bekledim . Tabii Lian Li ürünleri gelebilir. Ancak ben Phanteks ürünlerini daha çok seviyorum. Türkiye'de distribütör corax Alpha ancak adamların ilgi odağı 0 ürün bile getirtmiyorlar.

3 ay bekledim . Tabii Lian Li ürünleri gelebilir. Ancak ben Phanteks ürünlerini daha çok seviyorum. Türkiye'de distribütör corax Alpha ancak adamların ilgi odağı 0 ürün bile getirtmiyorlar.
Hocam bende yıllar 11 ay o yüzden sıkıntı yok kafam dağınıkken yazmışım herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…