10k fanlı fiyati ile biraz kafamı karıştırdı. Jumbum güvenilir midir? Gümrük falan hiç anlamıyorum. Hem performans hem görünüş açısından bence Hydroshift'den daha iyi olur. Eğer sıkıntı olmayacaksa söylemeyi düşünüyorum.

Jumbum'la iletişime geçerseniz istediğinizi ürünü büyük ihtimal getirtecektir. Jumbum güvenilir fakat müşteri hizmetleri aşırı derecede kötü ve uzun bir süre bekliyorsunuz. Zira ben 10 Nisanda sipariş verdiğim ürünü bugün teslim alacağım.

10k fanlı fiyati ile biraz kafamı karıştırdı. Jumbum güvenilir midir? Gümrük falan hiç anlamıyorum. Hem performans hem görünüş açısından bence Hydroshift'den daha iyi olur. Eğer sıkıntı olmayacaksa söylemeyi düşünüyorum.

Daha önce hiç alışveriş yapmadım ama firmayı araştırdığımda güvenilir olduğuna emin oldum. Tek dezavantajı kargo süreleri ve müşteri hizmetleri gibi duruyor araştırdığım kadarı ile.

Jumbum'la iletişime geçerseniz istediğinizi ürünü büyük ihtimal getirtecektir. Jumbum güvenilir fakat müşteri hizmetleri aşırı derecede kötü ve uzun bir süre bekliyorsunuz. Zira ben 10 Nisanda sipariş verdiğim ürünü bugün teslim alacağım.
NEY hocam 2 ay beklediyseniz zaten ürün Türkiyeye gelmiş olacaktır ben es geçiyorum bu fikri

Ney hocam 2 ay beklediyseniz zaten ürün Türkiye'ye gelmiş olacaktır ben es geçiyorum bu fikri.

3 ay bekledim :D. Tabii Lian Li ürünleri gelebilir. Ancak ben Phanteks ürünlerini daha çok seviyorum. Türkiye'de distribütör corax Alpha ancak adamların ilgi odağı 0 ürün bile getirtmiyorlar.