Şu güncel ve yeni videoyu izlemenizi bir tavsiye ederim. İçerisinde pek çok kasanın verisi var. İlle cam istiyorsanız alın ama Lancool 216, 207 ve Antec in bir kasası ses ve termallerde zirvede sürekli.

Evet bu aralar ben de kasa arayışındayım ve bu arkadaşın videolarının çoğunu izledim. Bundan dolayı EVO XL almaktan vazgeçtim. Hala Full Tower arayışındayım. Aklım Lian Li'nin 3000 Plus'ına gidiyor ama kasanın boş ağırlığı 33 kilo.
30 yaşını devirdim, RGB hevesim kalmadı. Kasa zaten masanın üstünde değil o yüzden gösterişten çok sade bir kasa alacağım.
Açıkçası şu an NF-A14x25 G2 fanlarının Türkiye'ye gelmesini bekliyorum. :rofl:
Antec'in kasası da güzel fakat TR de şu anlık yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen 4090 sistem dizmiyorsan gereksiz masraf(!) Soğutucu radyatörü dışında ihtiyacınız olan alt panele 3 adet fan. Görsellik olsun derseniz UNI fan modelleri biraz tuzlu. Olmak zorunda mı değil.
Bu arada Mini model kasaya standart ATX PSU uyumlu olmuyor, ayrıca güç kaynağı masrafı açar dikkat edin.

Dosya Ekleri

• 20241106_152856.webp
    20241106_152856.webp
    500,6 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleme:
Bunu alın çok daha iyi olur.

Gamepower ve Game Master öneren arkadaş bize beğenmedim atmış.:D
Bir sorun mu vardı hocam? Attığım kasa s tier bir kasa. @6191

Sistemi beyaz yapmak için Rampage monitör aldım o derece hedef koydum kısaca beyaz almazsak olmaz eve gidince değerlendiririm teşekkürler.

Şu güncel ve yeni videoyu izlemenizi bir tavsiye ederim. İçerisinde pek çok kasanın verisi var. İlle cam istiyorsanız alın ama lancool 216, 207 ve antec in bir kasası ses ve termallerde zirvede sürekli.

Bunu alıp sonradan Lian Li fan almak daha mantıkli geldi açıkçası madem alıyorum marka dizme hedefim olsun elimde boşta bayağı fan var değerlendiririm teşekkürler.

Aynen 4090 sistem dizmiyorsan gereksiz masraf(!) soğutucu radyatörü dışında ihtiyacınız olan alt panele 3 adet fan. Görsellik olsun derseniz unı fan modelleri biraz tuzlu. Olmak zorunda mı değil.
Bu arada mini model kasaya standart ATX PSU uyumlu olmuyor, ayrıca güç kaynağı masrafı açar dikkat edin.

PSU konusunda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum attığım modelde hem küçük hem de büyük olarak 2 PSU yuvasi var (davar gibi küçük büyük dedim ATX veya ITX formları nedir artık bilmiyorum affola :hehehe:)