Selam. GG'de 1.899 TL'ye ceplediğim bu ürünü bugün açtım. AiO hortumu ile çakışmasını istemediğim için yukarıdan sarkıtmak istedim ama böyle yapınca ışıkları anakarta bakıyordu. Ben ne yaptım peki? Bütün kliplerini çıkarttım, LED kısmını kablodan ayırıp arkasına geçirdim. Kontrol devresi normalde gücünü L (sol) kablodan alıyor ve fabrika çıkışlı tasarımda devre de o L kablosun arasındaki köprü bayağı kısa ama devrenin içinde bulunduğu büyük siyah plastik kepçenin içinde de dolanıyor biraz. İçindeki kısmı biraz dışarı çıkartıp yetiştirdim. Tabii bunu yaptığım için kelepçe kabloyu biraz sıkıştırmış olabilir ama bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Bilgisayarım yanarsa buraya yazarım.
Neyse, o kabloyu yetiştirdikten sonra bütün kelepçeleri öbür taraftan çıkarttığım gibi takamadım çünkü nasıl bir kelepçe yaptılarsa takması aşırı zor. Teoride takılıyor ama pratikte takabileceğinizin sözünü veremem. Her neyse taktım ve sonuç böyle. USB'si olmadığı için kontrol edemiyorum. Aslında direkt gökkuşağı şeklinde gelmesini bekliyordum.
Eki Görüntüle 281836
Not: Bu şekilde takmak isterseniz kablolara alanı geniş bir kasa tercih etmek isteyebilirsiniz. Çünkü PCI-e kablolarını yukarı kadar uzatmanız gerekiyor ve çoğu kasa üst kısımları o kadar geniş tutmuyor.