Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bunu silin:
Bunları kurun:
Olmazsa tekrar rapor alın.
C:\Windows\System32\vcruntime140_1.dllBunları kurun:
Process Monitor raporu alır mısınız?
techolay.net
Rehber: Process Monitor Kullanarak Hata Raporu Oluşturma
Techolay Sosyal'de açılmayan oyun ve yazılım sorunlarını çözmekte kullandığımız programlardan biri de Process Monitor. Bu rehberde sizlere Process Monitor yazılımını kullanarak nasıl hata raporu oluşturacağınızı anlatacağım. İlk önce Process Monitor yazılımını indirmeniz gerekiyor. Aşağıdaki...
Umutlu
Yetkin
Recep Bey rehberde exe dosyası için yapılmış bendeki hatada bin yazıyordu bende Process Monitöre bin olarak yazdım rehberde exe olan yeri. Umarım yapabilmişimdir.Process Monitor raporu alır mısınız?
Rehber: Process Monitor Kullanarak Hata Raporu Oluşturma
Techolay Sosyal'de açılmayan oyun ve yazılım sorunlarını çözmekte kullandığımız programlardan biri de Process Monitor. Bu rehberde sizlere Process Monitor yazılımını kullanarak nasıl hata raporu oluşturacağınızı anlatacağım. İlk önce Process Monitor yazılımını indirmeniz gerekiyor. Aşağıdaki...techolay.net
Bu arada bilgisayarımda bazı crackli yazılımlar var ama LibreOffice orjinal. Crack olan yazılımlar sizin için sorun olacaksa şimdiden söyleyim hocam. Bazı kişiler crack olan bilgisayarlardan dosya almak istemeyebilir diye. Benim önemli bilgim olmadığı için indiriyorum.
LibreOfficehata
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
@Recep Baltaş Hocam.
Son düzenleme:
Bunu silin:
Bunları kurun:
C:\Windows\System32\vcruntime140_1.dllBunları kurun:
Yeni konular
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle