5 5707 Başarılı Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.902 Makaleler 4 Çözümler 9 Beğeniler 1.860 27 Mayıs 2024 #1 Resmi sitesinden indirdim başlıktaki gibi bir işe yaramıyor. Bir slaytı Google slaytlara upload edemedim. Görmüyor birçok slaytı.
Resmi sitesinden indirdim başlıktaki gibi bir işe yaramıyor. Bir slaytı Google slaytlara upload edemedim. Görmüyor birçok slaytı.
Yener K Techolay Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun Yaşlı Kurt Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 159 Beğeniler 3.987 Yer Kocaeli 27 Mayıs 2024 #2 Alternatif olarak OpenOffice de deneyebilirsiniz. Apache OpenOffice Türkçe - Ücretsiz ve Açık Verimlilik Paketi Türkçe Apache OpenOffice açık kaynak projesinin resmi ana sayfası, OpenOffice Writer, Calc, Impress, Draw ve Base uygulamalarının yurdu. www.openoffice.org
Alternatif olarak OpenOffice de deneyebilirsiniz. Apache OpenOffice Türkçe - Ücretsiz ve Açık Verimlilik Paketi Türkçe Apache OpenOffice açık kaynak projesinin resmi ana sayfası, OpenOffice Writer, Calc, Impress, Draw ve Base uygulamalarının yurdu. www.openoffice.org
KS KS 5 5707 Başarılı Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.902 Makaleler 4 Çözümler 9 Beğeniler 1.860 27 Mayıs 2024 #3 Yener K dedi: Alternatif olarak openoffice de deneyebilirsiniz. Apache OpenOffice Türkçe - Ücretsiz ve Açık Verimlilik Paketi Türkçe Apache OpenOffice açık kaynak projesinin resmi ana sayfası, OpenOffice Writer, Calc, Impress, Draw ve Base uygulamalarının yurdu. www.openoffice.org Genişletmek için tıkla... Windows üzerinden birlikte aç deyince bir şey olmuyor uygulamadan açınca da bir sürü formattan biri seç diyor ben hangisi bilmiyorum. Alternatifi var mı? Kubuntu kurup ondaki LibreOffice ile çalışacağım.
Yener K dedi: Alternatif olarak openoffice de deneyebilirsiniz. Apache OpenOffice Türkçe - Ücretsiz ve Açık Verimlilik Paketi Türkçe Apache OpenOffice açık kaynak projesinin resmi ana sayfası, OpenOffice Writer, Calc, Impress, Draw ve Base uygulamalarının yurdu. www.openoffice.org Genişletmek için tıkla... Windows üzerinden birlikte aç deyince bir şey olmuyor uygulamadan açınca da bir sürü formattan biri seç diyor ben hangisi bilmiyorum. Alternatifi var mı? Kubuntu kurup ondaki LibreOffice ile çalışacağım.
6 6737 Uzman Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.292 Makaleler 4 Çözümler 34 Beğeniler 1.422 27 Mayıs 2024 #4 OnlyOffice deneyebilirsin. Farklı formatlarda iyi iş çıkarıyor. Hem de kısmen Office'e benziyor. ONLYOFFICE desktop and mobile apps Download free ONLYOFFICE document editors for your desktop and mobile devices www.onlyoffice.com
OnlyOffice deneyebilirsin. Farklı formatlarda iyi iş çıkarıyor. Hem de kısmen Office'e benziyor. ONLYOFFICE desktop and mobile apps Download free ONLYOFFICE document editors for your desktop and mobile devices www.onlyoffice.com
KS KS 5 5707 Başarılı Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.902 Makaleler 4 Çözümler 9 Beğeniler 1.860 27 Mayıs 2024 #5 6737 dedi: Onlyoffice deneyebilirsin. Farklı formatlarda iyi iş çıkarıyor. Hem de kısmen Office'e benziyor. ONLYOFFICE desktop and mobile apps Download free ONLYOFFICE document editors for your desktop and mobile devices www.onlyoffice.com Eki Görüntüle 51150 Genişletmek için tıkla... Güzelmiş. Babamın laptopunda Office yüklüydü ondan baktım. Bunu denerim çok güzel gözüküyor.
6737 dedi: Onlyoffice deneyebilirsin. Farklı formatlarda iyi iş çıkarıyor. Hem de kısmen Office'e benziyor. ONLYOFFICE desktop and mobile apps Download free ONLYOFFICE document editors for your desktop and mobile devices www.onlyoffice.com Eki Görüntüle 51150 Genişletmek için tıkla... Güzelmiş. Babamın laptopunda Office yüklüydü ondan baktım. Bunu denerim çok güzel gözüküyor.