Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar,

Life is Strange Remastered Collection Steam'de 16 dolara düşmüş. Orijinal Life is Strange 1'in fiyatı da 16 dolar görünüyor. Maalesef artık eski yıllardaki gibi 6 TL'ye Life is Strange alamıyoruz.

Life is Strange 16 dolara alınır mı?

Peki LiS ne kadar eder sizce?

Ayrıca Witcher 3 de kütüphanemde var. Ek olarak bu konuda başka oyun önerisi istemiyorum.
Psikolojik terapi almak yerine iyi oyun oynamayı tercih ederim. 16 dolar yerine 7-8 dolara düşerse alın. Mesela onun yerine Witcher 3 alın. 6 dolar mis gibi. Oyun tarihinin en iyi oyunlarından.

Peki LiS ne kadar eder sizce?

Ayrıca Witcher 3 de kütüphanemde var. Ek olarak bu konuda başka oyun önerisi istemiyorum.
Görmedim kusura bakmayın Witcher düzeltmenizi.

Psikolojik terapi almak yerine iyi oyun oynamayı tercih ederim. 16 dolar yerine 7-8 dolara düşerse alın. Mesela onun yerine Witcher 3 alın. 6 dolar mis gibi. Oyun tarihinin en iyi oyunlarından.
Witcher 3 var zaten bende.

16 dolardan hiç düşmemiş bu arada orijinal oyun, en azından yeni MENA fiyatlandırmasında:

1754721080754.webp

Remastered ise en fazla 12.79 dolara düşmüş:

1754721134034.webp

Sadece ilk çıkışta 8.68 dolar yazmışlar ancak sonradan hemen 31.99 dolara çıkarmışlar. O günden beri düştüğü en fazla nokta 12.79 dolar.

Artık günümüzde çoğu oyun pahalı, eski günlerdeki gibi 5-10 liraya harika oyun alma olayı bitti. Bunu da kabullenmek lazım.

Peki oyunun kendisi (fiyatından bağımsız olarak) nasıldır?