KS KS Max Caulfield Üstün Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2.105 Makaleler 15 Çözümler 25 Beğeniler 1.924 Yer Arcadia Bay 9 Ağustos 2025 #11 23783 dedi: Psikolojik ve seçimlerinin önemli olduğu oyunları seviyorsan oynanması gereken bir oyun. Ama ben o kadar sevmiyorum o türü. NieR alabilirsin mesela onun yerine. NieR daha iyi bir oyun bence. Genişletmek için tıkla... Neyse artık, bu oyunu almayı düşünüyorum. Her ne kadar fiyatı pahalı da olsa alacağım. Bugüne kadar hep aksiyon odaklı oyunlar oynadım. Bir kere de seçim bazlı interaktif film kafası oyun bulunsun istiyorum kütüphanemde.
23783 dedi: Psikolojik ve seçimlerinin önemli olduğu oyunları seviyorsan oynanması gereken bir oyun. Ama ben o kadar sevmiyorum o türü. NieR alabilirsin mesela onun yerine. NieR daha iyi bir oyun bence. Genişletmek için tıkla... Neyse artık, bu oyunu almayı düşünüyorum. Her ne kadar fiyatı pahalı da olsa alacağım. Bugüne kadar hep aksiyon odaklı oyunlar oynadım. Bir kere de seçim bazlı interaktif film kafası oyun bulunsun istiyorum kütüphanemde.
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.603 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.105 9 Ağustos 2025 #12 Max Caulfield dedi: Neyse artık, bu oyunu almayı düşünüyorum. Her ne kadar fiyatı pahalı da olsa alacağım. Bugüne kadar hep aksiyon odaklı oyunlar oynadım. Bir kere de seçim bazlı interaktif film kafası oyun bulunsun istiyorum kütüphanemde. Genişletmek için tıkla... İyi eğlenceler o zaman hocam.
Max Caulfield dedi: Neyse artık, bu oyunu almayı düşünüyorum. Her ne kadar fiyatı pahalı da olsa alacağım. Bugüne kadar hep aksiyon odaklı oyunlar oynadım. Bir kere de seçim bazlı interaktif film kafası oyun bulunsun istiyorum kütüphanemde. Genişletmek için tıkla... İyi eğlenceler o zaman hocam.