Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
17
Aşağıda görseller ekledim, bunu nasıl düzeltebilirim? Oyunu daha az önce yükledim, önceden de oynamış ve bitirmiştim böyle bir sorunla karşılaşmadım.

1744910511935.webp

1744910645655.webp

1744910617700.webp

1744912797055.webp

Oyun dosyalarındaki QuickSFV ile tarama yaptım ve 110 bad files yazıyor, bunlar da Türkçe yama dosyaları yani sorun bunlar kaynaklı da değilmiş gibi duruyor.
Ha bu arada oyunu Fitgirl'den indirdim, daha önceki oynadığımda DODI'den indirmiştim. Sanırım oyunu silip yüklemem gerekecek.

Son düzenleme:
Çözüm
bi ara free olmuştu bende şansa bedava olmadan 2 gün önce almıştım
Sanırım ben bedavayken aldım, para versem inan ki hatırlardım :D

Oyunu silip DODI'den indirdim ve sorun çözülmedi maalesef.

Hatta belki sorun yamadandır dolayı diye yama da kurmadım bu sefer.

Arkadaşlar sorunu çözdüm, ayarlardan MSAA yerine FXAA ayarını kullanınca düzeldi oyun. Yani kısaca MSAA'yı kapatıp FXAA'yı High yaptım.
siz konu açarmıydınız neyse kaliteyi biraz kısın
Hocam ben de insanım sonuçta, benim de sorun yaşadığım oluyor elbette :D
Ayrıca görüntü ayarlarını da değiştirmeyi denedim, MSAA ve görüntü kalitesi ayarlarını değiştirip denedim falan ama yine de çözülmedi.

Biliyorum, ancak yalnızca 1. bölüm bedava. İlk oyun 5 bölümden oluşuyor. Sadece ilk bölümü oynamak yetmeyeceği için tamamını korsan indirdim ben de, çünkü oyun pahalı ve Xbox Store'da ucuz olsa bile oradan indirince Türkçe yama kurulamıyor.

bi ara free olmuştu bende şansa bedava olmadan 2 gün önce almıştım
Sanırım ben bedavayken aldım, para versem inan ki hatırlardım :D

Oyunu silip DODI'den indirdim ve sorun çözülmedi maalesef.

Hatta belki sorun yamadandır dolayı diye yama da kurmadım bu sefer.

Arkadaşlar sorunu çözdüm, ayarlardan MSAA yerine FXAA ayarını kullanınca düzeldi oyun. Yani kısaca MSAA'yı kapatıp FXAA'yı High yaptım.

Dosya Ekleri

• 1744922987320.webp
    1744922987320.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Çözüm