İyi veya kötü son yok. Birisinde tüm kasabayı felaket içinde bırakıp Chloe'yi yaşatıyorsun ve kasabadan beraber ayrılıyorsunuz, bir diğerinde ise olayların en başında Chloe lavaboda öldürülmesini engellemiyoruz ve tüm bu şeyler yaşanmamış oluyor, Max zamanın geriye sarıp bazı şeyleri değiştirmenin daha kötü sonuçlara yol açtığını kabulleniyor. İyi veya kötü son yok dememin sebebi bu kararın oyuncunun kendi ahlaki çıkarımlarına ve vicdanına bırakması.

Merhaba arkadaşlar,

Life is Strange'in 2 sonundan (Sacrifice Chloe ve Sacrifice Arcadia Bay) iyi son olan ve kötü son olan hangisidir? Ve neden?

@14925
İyi veya kötü diyemeyiz ancak Chloe'yi kurtarma sonu daha iyi denilebilir bence. Oyun boyunca amaçladığımız şeyi, Chloe'yi kurtarıyoruz nihayetinde. Oyunu 3 defa bitirdim ve üçünde de Chloe'yi kurtardım.

İyi veya kötü diyemeyiz ancak Chloe'yi kurtarma sonu daha iyi denilebilir bence. Oyun boyunca amaçladığımız şeyi, Chloe'yi kurtarıyoruz nihayetinde. Oyunu 3 defa bitirdim ve üçünde de Chloe'yi kurtardım.
Bu arada Before the Storm'un sadece ilk bölümünü oynadım, sonrasında daha fazla devam etmek istemedim. O yüzden kalan bölümlerin hikayelerini internetten araştırıp bakacağım ve direkt Life is Strange 1'e geçmeyi düşünüyorum.

Life is Strange'in Remastered sürümü var bu arada Steam hesabımda. Remastered oynanır mı yoksa ilk Life is Strange 1'i mi oynamalıyım? Eğer Remastered yerine orijinali oynamam daha iyiyse o zaman GOG sürümünü kurup oynayacağım. Zaten elimde Setup dosyası var GOG sürümünün, korsan olarak indirdim :)

Evet katılıyorum, tüm oyun boyunca Chloe için çabalayıp 5episode sonunda Chloe'dan vazgeçmek emeklerin boşa gitmesi gibi bir son oluyor. Chloe'yu kurtardıktan sonraki çalan müzik için bile onu kurtarırım. 🙂 Life İs Strange'i TR'de oynayan birkaç kişiyi görmek mutlu etti. Yurtdışında her ne kadar değeri bilinse de bizde bir kitlesi yok. :(

Bu arada Before the Storm'un sadece ilk bölümünü oynadım, sonrasında daha fazla devam etmek istemedim. O yüzden kalan bölümlerin hikayelerini internetten araştırıp bakacağım ve direkt Life is Strange 1'e geçmeyi düşünüyorum.

Life is Strange'in Remastered sürümü var bu arada Steam hesabımda. Remastered oynanır mı yoksa ilk Life is Strange 1'i mi oynamalıyım? Eğer Remastered yerine orijinali oynamam daha iyiyse o zaman GOG sürümünü kurup oynayacağım. Zaten elimde Setup dosyası var GOG sürümünün, korsan olarak indirdim :)
Ben ilk seferde Remastered olarak oynadım ama Remastered sürümünde Türkçe altyazı yapacaksanız oynamayın çünkü insanı kanser ediyor. İngilizce oynayacaksanız Remastered oynayın derim yaklaşık 40GB diskte yer kaplıyor.

Remastered sürümde Türkçe yama düzgün çalışmıyor, normal versiyonu oyna. Bu arada Before the Storm'a başladıysan bitir, sonlara doğru çok sarıyor Rachel'ın hikayesi.

Ben ilk seferde Remastered olarak oynadım ama Remastered sürümünde Türkçe altyazı yapacaksanız oynamayın çünkü insanı kanser ediyor. İngilizce oynayacaksanız Remastered oynayın derim yaklaşık 40GB diskte yer kaplıyor.
Zaten İngilizce oynayacağım. Ancak Remastered sürümünün özellikle General Fixes ve Interface & Audio Patch modları ile oynanması tavsiye ediliyor.
Remastered sürümde Türkçe yama düzgün çalışmıyor, normal versiyonu oyna.
Türkçe yama kullanmayı düşünmüyorum. Üstte de dediğim gibi Remastered sürümde bazı modların kurulması tavsiye ediliyor PCGamingWiki tarafından.
Bu arada Before the Storm'a başladıysan bitir, sonlara doğru çok sarıyor Rachel'ın hikayesi.
Onunla uğraşamayacağım, diskte alan açmak için sildim BtS'i.
Before The Storm olayların daha öncesini anlatsada 1.oyunu bitirdikten sonra oynanmıyor muydu?
Zaten daha sonra çıktı BtS. BtS yokken LiS 1 oynayanlar da var sonuçta, onlar da BtS'i sonradan oynadılar :)

Remastered sürümde Türkçe yama düzgün çalışmıyor, normal versiyonu oyna.
Ayrıca normal sürüme 16 dolar veresim hiç yok :(

@14925

Son düzenleme:
Zaten İngilizce oynayacağım. Ancak Remastered sürümünün özellikle General Fixes ve Interface & Audio Patch modları ile oynanması tavsiye ediliyor.

Türkçe yama kullanmayı düşünmüyorum. Üstte de dediğim gibi Remastered sürümde bazı modların kurulması tavsiye ediliyor PCGamingWiki tarafından.

Onunla uğraşamayacağım, diskte alan açmak için sildim BtS'i.

Zaten daha sonra çıktı BtS. BtS yokken LiS 1 oynayanlar da var sonuçta, onlar da BtS'i sonradan oynadılar :)

Ayrıca normal sürüme 16 dolar veresim hiç yok :(
Modları ilk kez duydum oyunda oynanış ve ses olarak bir sorun yok gibiydi ama bakacağım modlara teşekkürler.

Kasabanın darma duman olduğu sonda binalar sağlam görünüyor ve insanlar öldü mü yoksa hayatta mı bir işaret yok. Kafanda nasıl kurmak istersen artık. 2. oyunda Chloe'yi kurtardığı sona dair bir diyalog geçiyor bildiğim kadarıyla. Canon sayılabilir herhalde Chloe'yi kurtarmak.