Linç yiyecek fikrinizi belirtin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 236
  • Görüntüleme Görüntüleme 7B
Suriyelilerin hepsi idam edilmeli, geri gönderilmeyecekse bile nüfusumuzu toparlamamız lazım.
Bu konuda fazla yorum yapmak mantıklı değil Suriyeli kardeşlerimiz çok iyi.
TCK madde 216/1

Overwatch dünyanın en iyi online oyundur. Valorant'taki skillerin çoğusu Overwatch'tan çalıntıdır.
Valorant zaten "ben en özgün oyunum" deyip çıkmadı ki. İkisi de kendi çapında keyifli oyunlar.

İnsanlar Atatürk'ün izinden diyerek 100 sene önceki dönemin fikirlerinin izinden dediğinin farkında değil. Atatürk çağdaş bir insan olsa dahi ülkenin döneme ayak uydurması gerekiyor. Yani Atatürk'ün izinden demek biraz bana doğru gelmiyor. Duygusal değil, akıl doğrultusunda hareket etmek gerekiyor. Zaten Atatürk de bizden bunu istiyordu.

Ek olarak şu anki hükümet siyasal İslam diye "Bir dur, şunlardan kurtulalım da Atatürk'ü eleştirmek yeri değil." demek de doğru değil. Bence herkes eleştirilmeli, kendimi de eleştirdiğim noktalar da var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Suriyelilerin hepsi idam edilmeli, geri gönderilmeyecekse bile nüfusumuzu toparlamamız lazım.
İnsanın hakkını sözde savunan Avrupa hemen karşı çıkar, ama yanınıza alın dersek de o zaman başka bahane bulurlar.

İfadeler: xwa
Gerçek Atatürkçüler zaten bu dediğinizle aynı fikirde.

İnsanın hakkını sözde savunan Avrupa hemen karşı çıkar, ama yanınıza alın dersek de o zaman başka bahane bulurlar.
Avrupa'ya göndermek pekte mantıklı bir şey olmaz. İkinci bir orta çağ dönemi şu anlık mantıklı değil.

Herkes kendisine gerçek Atatürkçü diyor. Ama eleştirdiğim zaman genelde linçleniyorum.
Hayır, linçlemiyorum ben. Benim şahsi fikrim; sosyalizm, komünizm ya da liberalizm hepsinin iyi olabileceği dönemleri vardır. Siyaset bilgim fazla yok o yüzden bu konuları da fazla bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…