Porsche ile BMW yan yana koyulacak markalar değildir Porsche'un seviyesi rolls royce gibi markalardır.
İkisinin de sportif ve pahalı modelleri var asıl yan yana koyulması gereken marka bu ikili diğerleri ise tıpkı rolls royce gibi göz boyama, sadece konforluğa abanılmış boş modellere sahip.

Aslında baktım az önce, yine de güzel para geliyor. Geri kalanı derin siyaset, oraya girmeyelim. ❄️🌨️⛄☃️🧊🏂

Son düzenleyen: Moderatör:
Linç yiyecek iki fikrimi söylüyorum:

1) Windows 10 ve 11 rezil işletim sistemleridir.
2) PUBG, Fortnite, Overwatch, LoL, CSGO/CS2 iğrenç ve kötü oyunlardır.

Bir şey daha da yazayim Avrupa ve Amerika insanların sandığı kadar güzel yerler değiller arkadaşlar. Ekonomik şartlarda tabi Türkiye'den daha iyiler ama orada da çoğu şeyi insanlar alamıyorlar ve kira fiyatları olarak çok pahalılar. Ve Avrupa'da çok açık şekilde ırk ayrımı var yani öyle Avrupa'ya gideyim bir sürü para kazanayim gibi düşünenler için söylüyorum oradaki halkın çok altında fiyatlar alacaksınız. Amerika zaten çok daha da beter biryer yani sokakta her türlü insan kimliğine bürünmüş yaratıkları görebilirsiniz.

Bir şey daha da yazayim Avrupa ve Amerika insanların sandığı kadar güzel yerler değiller arkadaşlar. Ekonomik şartlarda tabi Türkiye'den daha iyiler ama orada da çoğu şeyi insanlar alamıyorlar ve kira fiyatları olarak çok pahalılar. Ve Avrupa'da çok açık şekilde ırk ayrımı var yani öyle Avrupa'ya gideyim bir sürü para kazanayim gibi düşünenler için söylüyorum oradaki halkın çok altında fiyatlar alacaksınız. Amerika zaten çok daha da beter biryer yani sokakta her türlü insan kimliğine bürünmüş yaratıkları görebilirsiniz.
Bunu nereden yazıyorsunuz onu da bilmemiz lazım. Alt sınıftaki insanlar dünyanın çoğu yerinde az da olsa çok da olsa zorluklar çeker.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu nereden yazıyorsunuz onu da bilmemiz lazım. Alt sınıftaki insanlar dünyanın çoğu yerinde az da olsa çok da olsa zorluklar çeker.
Benim abim var Polonya'da onun sayesinde çoğu Avrupa ülkesini gezdim bunları görerek söylüyorum. Avrupa'da yaşayıp burada hava atan adamların hepsini gördüm orada tuvalet temizliyorlar ve kazandıkları para oraya göre çok az burada değerleniyor.