Bu Dünya'da insan ırkının yalnız olduğunu düşünmüyorum. Başka bir sürü ırk var.Linç yiyecek fikriniz nedir? Bence, BMW çok gereksiz abartılıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Onu, kazandıkları paranın ne kadar olduğunu bilmeden söylemek zor. Fakat genel olarak evet bizimkiler en ucuz işlere veriliyor, o sebeple işçi olarak gitmek yerine eğitim için gidip okuduğun bölümle alakalı çalışmak daha mantıklı.Benim abim var Polonya'da onun sayesinde çoğu Avrupa ülkesini gezdim bunları görerek söylüyorum. Avrupa'da yaşayıp burada hava atan adamların hepsini gördüm orada tuvalet temizliyorlar ve kazandıkları para oraya göre çok az burada değerleniyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten öyle, evrenin gerçeklerinden biri, linçlik bir görüş değil, müslümanlar linçler bunu ancak.Bu Dünya'da insan ırkının yalnız olduğunu düşünmüyorum. Başka bir sürü ırk var.
Normalde yazmazdım fakat işçi olarak gidenlerle eğitim için gidenleri bir tutmanızı pek doğru bulmuyorum, o da beni biraz rahatsız ediyor.Benim abim var Polonya'da onun sayesinde çoğu Avrupa ülkesini gezdim bunları görerek söylüyorum. Avrupa'da yaşayıp burada hava atan adamların hepsini gördüm orada tuvalet temizliyorlar ve kazandıkları para oraya göre çok az burada değerleniyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa gerçekten resmi yollarla bir işyerinin/kurumsal kuruluşun ya da üniversitenin aracılığıyla yurtdışına çıkılmadığı sürece, bir anlamı yok. Tuvalet temizleyenler, vasıfsız işlerde çalışanlar genelde kaçak olanlar, tanıdık vasıtasıyla kaçak yaşayanlar oluyor. Oturma iznin ya da resmi bir kefilin yoksa çok da iç açıcı değil yurtdışı yani, en basit hakların bile yok.Benim abim var Polonya'da onun sayesinde çoğu Avrupa ülkesini gezdim bunları görerek söylüyorum. Avrupa'da yaşayıp burada hava atan adamların hepsini gördüm orada tuvalet temizliyorlar ve kazandıkları para oraya göre çok az burada değerleniyor.
- Makaleler
- 7
Yeni nesil rap yapanların alayının şarkıları iğrenç ötesi. Dinlerken beyin mıncıklaması yaşıyorum.
Çakal, Reckol, lvbel C5 bu ve bunun yandaşlarından nefret ediyorum. Aynı tarzda kim şarkı yapıyorsa iğrenç ötesi şarkı yapıyorlar.
Bir tane "Aşk benimle" diye bir şarkı vardı komik, o bunlardan daha iyidir.
Ve hiçbirine saygı duymuyorum:=)
Alayı derken tüm havuz değil tabii ki.
Sözleri beş para etmez insanlardan bahsediyorum.
Çakal, Reckol, lvbel C5 bu ve bunun yandaşlarından nefret ediyorum. Aynı tarzda kim şarkı yapıyorsa iğrenç ötesi şarkı yapıyorlar.
Bir tane "Aşk benimle" diye bir şarkı vardı komik, o bunlardan daha iyidir.
Ve hiçbirine saygı duymuyorum:=)
Alayı derken tüm havuz değil tabii ki.
Son düzenleme:
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Yeni nesil rap değilde ben direk rap'i genel olarak kötü buluyorum fakat bence trap ile yarışamaz kötü olma konusunda.Yeni nesil rap yapanların alayının şarkıları iğrenç ötesi.
Apple, dünyanın en toksik fan kitlesine sahip firmadır.
Senato daha mantıklı olabilir meclisten daha üst düzey oluyor.Toplum belirli bir eğitim seviyesine gelene kadar Oy verme hakkı kaldırılsın.