İki dakikadır üstüne düşünüyorum ama anlamadım hocam, size zahmet biraz daha açabilir misiniz?LGBT dışından bir örnekle siz bir grupla farklı düşünüyorsunuz ve bu grup sizi linçliyor bundan kastım şiddet vb. dahil bu durumda ne yapabilirsiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Forumlar hayatınızda görebileceğiniz en büyük yanlış bilgi yuvalarıdır.
Ayrıca zeka yoksunu insanların toplandığı bir yerdir bugün foruma elveda ediyorum kendinize iyi bakın.
Selametle, cikarken kapiya dikkat et vurnasin.
Fanatiklikten kasıt savunmak ise ve de Atatürk'ü büyük bir lider olarak görmek ise katılmıyorum.
Hayır, sevmek ve fanatiklik çok başka şeyler. Atatürk'ü çok severim, ancak Atatürk de bir insan ve onunda kusurları var. Eleştirilecek yanları var yani. Eleştiriyi "düşmanlık" olarak görmek ve Atatürk'ü kusursuz biri gibi görmek fanatikliktir.
%100 doğru o günlerin hayalini kurarak masa başında saatlerce ders çalışıyorum,bilgisayar mühendisliğini kazanmak pek de umrumda değil.Yeterki üni işi bu sene olsun.Üniversitedeki insanların yarısı kız-erkek eş bulabilmek için gidiyor.
İnsanların büyük çoğunluğu yok edilmeli.
Yusuf Kerem
Yetkin
GTA 3 oyun tarihinin en kötü oyunu.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Herkesi değil belli bir kısmı tanıyorsun sadece. Technopat'ta herkesi görmüş olman mümkün değil bence aktifliği çok yüksek.
Tabii ki herkesi tanımıyorum ama öözellikle aktif olanlara göz ainalığım var. Önceden çok aktiftim şu an değilim. 1800 mesajım var.
Neden?
Değil. Çekinik genlerle beraber sadece SMA hastalıkları bulaşmıyor. Çocukların kalıtsal ve zararlı hastalıklara maruz kalma ihtimalleri git gide artıyor. Engelli/kalıtsal hastalıklı bireyleri dünyaya getirmek yerine hiç getirmeyelim daha iyi.
Sadece akraba evliliği ile olmuyor ki bunlar. Hem akraba evliliği yapmadan aynı evde yaşıyordur mesela. Veya evlenmeden ilişkiye girip çocuk yapsalar ne olacak? Bu bir çözüm değil. Sayıyı en aza getirmek istiyorsak hem bir takım testler zorunlu kılınmalı hem de akraba evliliği yasaklanmalı bence.
A
agg1401
Ziyaretçi
Ülkemizdeki herkesin bir fikri var ama onu uygulayacak cesareti yok.