Physic
Üstün
Araplar yok edilmeli.
Var. Misal Amsterdam'da yayasın, kırmızı ışık yayalara yanıyor ve sen geçtin. Ceza yetkili birimler ya da güvenlik kamerası gördü veya şikayet edildin. Tak, 80 euro ceza.Avrupa'da böyle cezalar var mı bilmiyorum, fakat olabileceğini düşünüyorum. Ben bir anda anlayışlı bir toplum olduklarını sanmıyorum.
Linç yiyecek fikriniz nedir? Bence, BMW çok gereksiz abartılıyor.
Var. Misal Amsterdam'da yayasın, kırmızı ışık yayalara yanıyor ve sen geçtin. Ceza yetkili birimler ya da güvenlik kamerası gördü veya şikayet edildin. Tak, 80 euro ceza.
Yerlere, parklara falan çöp attın; gördüler ve şikayet ettiler. Yine ceza. Çekirdek kabuğunu bile her yere atamıyorsun. Türkiye'de maalesef öyle değil ve öyle olmalı, geçen elemanın biri içtiği bira şişesini araba camından güzelce bir salladı gözümün önünde.
Başkalarının boykotu seni ne ilgilendirir? Starbucks’a taş atanları ayrı kefeye koyuyorum.İsrail'e askerlerimizi yollayacaklarına kendileri gitsin bir de birkaç şey diyecegim boykoğt diyene kadar elindeki cihazları bıraksınlar savaştan önce almaları zerre umurumda degil her kola aldıkca mermi gidiyormuş harbi şu maymun kadar zekaları yok.
Hocam, bence eski nesil azaldıkça, bu gibi durumlarda azalma olduğunu düşünüyorum. Yeni nesilde böyle davrananlar var, ancak büyük bir kısmını eski nesil oluşturuyor.
Başkalarının boykotu seni ne ilgilendirir? Starbucks'a taş atanları ayrı kefeye koyuyorum.
@Kaays derdin ne? Her şeye gülme atıyorsun.
Futbol, din, siyaset fanatizmi yapanların iq su Goril Kokonunkinden düşüktür.Linç yiyecek fikriniz nedir? Bence, BMW çok gereksiz abartılıyor.