• Beypazarı, en iyi maden suyu değildir. (Şartlara göre değişkenlik gösterir.)
  • "Erkek dediğin sert olmalıdır, şunu yapmamalıdır." tarzındaki düşünceler kısıtlayıcı niteliktedir, pek gerekli değildir.
  • Windows (11), iyi olmayan özelliklere sahip olmasına karşın güzel bir işletim sistemidir. Bu, diğerlerinin kötü olduğu anlamına gelmiyor.

• Beypazarı, en iyi maden suyu değildir. (Şartlara göre değişkenlik gösterir.)
  • "Erkek dediğin sert olmalıdır, şunu yapmamalıdır." tarzındaki düşünceler kısıtlayıcı niteliktedir, pek gerekli değildir.
  • Windows (11), iyi olmayan özelliklere sahip olmasına karşın güzel bir işletim sistemidir. Bu, diğerlerinin kötü olduğu anlamına gelmiyor.

Hangi soda iyi merak ettim.

Bunların bazıları linç yiyecek, bazıları ise sinir olduğum davranışlar.

1. Sevdiğiniz üyeler kim konularının %75'i sallamasyondur bu arada. :p

2. Bir konu açıldığı zaman üyelerin papağan gibi bir üstte yazılanı değiştirip, bazen aynı şeyleri yazması.

3. Sırf konulara yazmak için 1-2 kelime atıp kaçanlar.

4. Ürün iyi olduğu halde fanboylar o ürüne ısrarla kötü diyorsa, ekranın içinden yanına gidesim geliyor bazen. :D

5. Forumda sürekli siyaset konularının açılması. (Bir kısmına yazarım çünkü fikir belirtilecek şeyler)

6. Ben gidiyorum, ben geliyorum gibi değişik konular açılması. (Profiline bir mesaj yazıp sabitlersin oldu bitti)

7. Bariz olmayacak bir önerinin açılması. Bazen öyle öneriler geliyor ki uygulanmaması zaten garanti yani konuların.

8. Forumu kendi çıkarları için değiştirmek isteyen üyeler.

Ben kendi fikirlerimi belirttim. Eminim aralarından illa sizin de düşündüğünüz şeyler illa vardır.

Bunu unutmuşum.

9. Üyeler bazen neye ve neden emoji attığını bilmiyor. Sırf tanındık, başkaları o emojiyi attı diye de atabiliyor.

Bu da son olsun. :) (Kızmayın he. :) Genel değil tabii ki.)

@Kaays

Senin ''Beğenme'' atmana şaşırmadım zaten. :P Devam...

Son düzenleme: