Edilmez, mesela sivrisinekleri yok edebiliyor muyuz? Hayır o yüzden Arapların nesli tükenmez.
Son düzenleyen: Moderatör:
Linç yiyecek fikriniz nedir? Bence, BMW çok gereksiz abartılıyor.
İsrail de Starbucks yok boykot etceksen gitme sanki siz gidince adamlar iflas edecek zerre umurunda degilsin onların.
● Herhangi bir sporun holiganları, aptaldır.Linç yiyecek fikriniz nedir? Bence, BMW çok gereksiz abartılıyor.
Ben bu durumu ailenin kişiyi büyütme şekline bağlıyorum. Çocuktur bir bildiği, bir deneyimi yoktur diye çocukların fikri hiç ciddiye alınmaz. Aile içerisinde bir çocuğun söz sahibi olduğunu da çok az gördüm. E o çocuk da büyüyünce, geçmişte kimsenin onu takmadığını düşünüp fikrini sunmaktan ve uygulamaktan korkacak tabii.Ülkemizdeki herkesin bir fikri var ama onu uygulayacak cesareti yok.
Sen ne anlatıyorsun? Ben dün Starbucks'tan çıktım. Demek istediğim şu: İnsanlar, kimseyi rahatsız etmediği sürece istediği kadar ve istediğine boykot yapabilirler ve bu seni zerre ilgilendirmez. Ayrıca boykot, onları iflas ettirmez, ancak zarar ettirir.
Cidden türklerden gelecek 10 kuruşa mı zarar ettircek güldürme.
Cidden türklerden gelecek 10 kuruşa mı zarar ettircek güldürme.
10 kuruş? Avrupa'da en çok şubesi olan ülkelerden biriyiz. Bilmediğin konularda bilmiş gibi konuşanlar en sinir olduğum insan tipi.
Avrupa'da en çok şubesi olan ülke bizmişiz. Daha sana cevap vermem.
![]()
Avrupa’daki 4 Starbucks şubesinden biri Türkiye’de
İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırıları sebebiyle Türkiye'de Starbucks şubelerine protestolar gerçekleşiyor. Türkiye'de 676 Starbucks şubesi bulunuyor.tr.euronews.com