İsrail de Starbucks yok boykot etceksen gitme sanki siz gidince adamlar iflas edecek zerre umurunda degilsin onların.

Sen ne anlatıyorsun? Ben dün Starbucks'tan çıktım :D. Demek istediğim şu: İnsanlar, kimseyi rahatsız etmediği sürece istediği kadar ve istediğine boykot yapabilirler ve bu seni zerre ilgilendirmez. Ayrıca boykot, onları iflas ettirmez, ancak zarar ettirir.

Boykot yapan herkesin beyinden yoksul olduğunu düşünüyorum. Zaten o ürünler satıcıya parası ödenmiş şekilde rafa giriyor.

Linç yiyecek fikriniz nedir? Bence, BMW çok gereksiz abartılıyor.
● Herhangi bir sporun holiganları, aptaldır.
● Ben, çoğu yemeği baharatsız yiyorum ve baharatların biraz abartıldığını düşünüyorum. Çok değil, biraz.
● Elektrikli arabaları seviyorum, alınmasına da karşı değilim. Doğayı koruma saçmalıklarından dolayı değil, o elektriğin üretimi bambaşka bir konu zaten.
● Otomatik vites tercih ediyorum ve manuel kullanmayı bir "erkeklik" göstergesi olarak görmüyorum. İstanbul trafiğinde başarılar "erkek"ler.
● Şu dünyada Toyota Supra Mk4 kadar abartılmış başka bir araba görmedim.

Ülkemizdeki herkesin bir fikri var ama onu uygulayacak cesareti yok.
Ben bu durumu ailenin kişiyi büyütme şekline bağlıyorum. Çocuktur bir bildiği, bir deneyimi yoktur diye çocukların fikri hiç ciddiye alınmaz. Aile içerisinde bir çocuğun söz sahibi olduğunu da çok az gördüm. E o çocuk da büyüyünce, geçmişte kimsenin onu takmadığını düşünüp fikrini sunmaktan ve uygulamaktan korkacak tabii.

Sen ne anlatıyorsun? Ben dün Starbucks'tan çıktım :D. Demek istediğim şu: İnsanlar, kimseyi rahatsız etmediği sürece istediği kadar ve istediğine boykot yapabilirler ve bu seni zerre ilgilendirmez. Ayrıca boykot, onları iflas ettirmez, ancak zarar ettirir.

Cidden türklerden gelecek 10 kuruşa mı zarar ettircek güldürme.

Bunların bazıları linç yiyecek, bazıları ise sinir olduğum davranışlar.

1. Sevdiğiniz üyeler kim konularının %75'i sallamasyondur bu arada. :p

2. Bir konu açıldığı zaman üyelerin papağan gibi bir üstte yazılanı değiştirip, bazen aynı şeyleri yazması.

3. Sırf konulara yazmak için 1-2 kelime atıp kaçanlar.

4. Ürün iyi olduğu halde fanboylar o ürüne ısrarla kötü diyorsa, ekranın içinden yanına gidesim geliyor bazen. :D

5. Forumda sürekli siyaset konularının açılması. (Bir kısmına yazarım çünkü fikir belirtilecek şeyler)

6. Ben gidiyorum, ben geliyorum gibi değişik konular açılması. (Profiline bir mesaj yazıp sabitlersin oldu bitti)

7. Bariz olmayacak bir önerinin açılması. Bazen öyle öneriler geliyor ki uygulanmaması zaten garanti yani konuların.

8. Forumu kendi çıkarları için değiştirmek isteyen üyeler.

Ben kendi fikirlerimi belirttim. Eminim aralarından illa sizin de düşündüğünüz şeyler illa vardır.

10 kuruş? Avrupa'da en çok şubesi olan ülkelerden biriyiz. Bilmediğin konularda bilmiş gibi konuşanlar en sinir olduğum insan tipi.

Avrupa'da en çok şubesi olan ülke bizmişiz. Daha sana cevap vermem.

10 kuruş? Avrupa'da en çok şubesi olan ülkelerden biriyiz. Bilmediğin konularda bilmiş gibi konuşanlar en sinir olduğum insan tipi.

Avrupa'da en çok şubesi olan ülke bizmişiz. Daha sana cevap vermem.

Tamam hocam akşam a haberi izlemeyi unutma 😂👍