Linç yiyecek fikrinizi belirtin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 236
  • Görüntüleme Görüntüleme 7B
Avrupa'ya göndermek pek de mantıklı bir şey olmaz ikinci bir Orta Çağ dönemi şu anlık mantıklı değil.

Öyle ya da böyle, bence Avrupa aşırı iki yüzlü. Filistin'de o kadar insan ölürken umurunda değil, ama Ukrayna ile Rusya bir savaşa girdiğinde direk bir tepki gösterdiler. Tamam, Filistinlileri ülkenize almayın ama tepkinizi de gösterin.

Hayır linçlemiyorum
Hocam siz linçliyorsunuz demedim. Genel olarak belirttim ben durumumu. Zaten benim burada bahsettiğim kişiler farkındalık sahibi olmayan kişiler idi.

Siz de siyaset ile ilgili pek alakalı değilmişsiniz zaten.

Öyle ya da böyle, bence Avrupa aşırı iki yüzlü.
Çıkarcı olmak bu dönemin oyuncağı, bu oyuncakla eğleniliyor.

Kimse bahsetmemiş ben bahsedeyim bari, konu dolayısıyla Techolay yönetimi kaldırmaz umarım, olay linç yemek çünkü .

Dinler tamamen yalan dolandan ibarettir. Kutsal denilen kitaplar, tanrı değil; insan eliyle yazılmıştır. Tanrının varlığı ise şüphelidir.

Başka bir ek daha:

Mercedes, Volkswagen, Opel ve Audi en çöp alman markalarıdır, BMW ve Porsche ise en iyileridir, BMW için sanayiden çıkmama muhabbeti tamamen safsatadır, kullanıcısı deli olduğu için araba mahvolur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes kendisine gerçek Atatürkçü diyor. Ama eleştirdiğim zaman genelde linçleniyorum.

Kendisine "Atatürkçü" diyen adam Atatürk dahil kimsenin fantikliğini yapmaz ve kimseyi Tanrı gibi görmez. Herkes eleştirilebilir, eleştiri kötü bir şey değildir zaten.

Kendisine "Atatürkçü" diyen adam Atatürk dahil kimsenin fantikliğini yapmaz ve kimseyi Tanrı gibi görmez. Herkes eleştirilebilir, eleştiri kötü bir şey değildir zaten.
Fanatiklikten kasıt savunmak ise ve de Atatürk'ü büyük bir lider olarak görmek ise katılmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Porsche ile BMW yan yana koyulacak markalar değildir Porsche'un seviyesi rolls royce gibi markalardır.

Çözümü gayet basit Avrupa ile bir anlaşma yapıp para ya da başka yardımlar toplayacaksın ya da Avrupa kendi kasasından Suriye'yi yaşanabilir bir ülke yapacak ama esad sorunuda var.

Bu arada, zaten suriyeliler için para alıyoruz fakat yine de gitmeliler. Avrupa çok para veriyor Türkiye'ye, bunları dağıtmak için katkı olsa gerek. Onlar da suriyelilerin sağlık masraflarını karşılıyor, Türkiye'deki bayağı destek geliyor.

Okulda arkadaşlara, hocalara vs bahsederken sorunlar yaşadım ve sosyal medyada da bu durumu yaşadım. Açıkcası bahsettiğimiz sözde Atatürkçüler bence popüler kültürdür. Son dönemlerde mülteci sorunu ve siyasal islam arttığı için bilinçsiz şekilde insanlar Atatürkçü ve milliyetçi olmaya başladı.

Milliyetçiliğin fazlasını da hoş bulmuyorum. Vatanını sevmek çok farklı şey bir milleti bir milleten üstün görmek çok farklı bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…