Eğer bir gün ekipmanlarımı yükseltirsem kablosuz alabilirim. Ama Linux'ta Bluetooth üzerinden çalışırlar mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Steelseries'ın 3K'ya kablosuz mouse'u vardı. O çalışır değil mi? 2.4G ve BT modu var onda.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Çalışır hocam.Steelseries'ın 3K'ya kablosuz mouse'u vardı. O çalışır değil mi? 2.4G ve BT modu var onda.
Çalışmaz ise iade yaparlar değil mi?
Linux desteği olmak zorunda değil ürünün, belirtilir genel olarak desteği.
O cihazların entel cihazların işletim sistemi üzerinden ayarları Linux üzerinde biraz zor. Almadan önce ürünü iyi araştır.
Haklısın. Ama çalışmadı dersek iade yaparlar değil mi?Linux desteği olmak zorunda değil ürünün, belirtilir genel olarak desteği.
O cihazların entel cihazların işletim sistemi üzerinden ayarları Linux üzerinde biraz zor. Almadan önce ürünü iyi araştır.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Hocam çalışmama gibi bir ihtimali yok. Linux aynı şekilde Windows gibi bluetooth destekliyor.Haklısın. Ama çalışmadı dersek iade yaparlar değil mi?
Bazı bluetooth aygıtlatıyla Linux uyumlu olmayabilir ya da pürüssüz çalışmayabilir, sorun yaşarsa ya ondan ya da ayar yapamamaktan yaşar diye düşünüyorum.Hocam çalışmama gibi bir ihtimali yok. Linux aynı şekilde Windows gibi bluetooth destekliyor.
Yasal konuları benden daha iyi dinleyebileceğiniz kişiler vardır