Bilgisayarda Windows haricinde bir işletim sistemi kullanmadım. Linux'u deneyimlemek istiyorum. Çoğunlukla oyun oynayıp, webde geziniyorum. Oyun platformu olarak sadece Steam kullanıyorum.
Pop OS, hala hatalarla dolu. Çıldırdım sorunları çözmeye çalışırken. EndeavourOS ise Arch tabanlı olduğu için yeni başlayanlar için önermem. Ama diğer önerdiğiniz Mint ve Fedora kurabilir.Pop!_OS veya EndeavourOS öneririm. Pop!_OS'i beğenmezseniz de Linux Mint var. Fedora'yı çok kullanmadığım için öneremiyorum ancak o da stabil ve güzel bir dağıtımdır. Zamanınız varsa bu yazdıklarımı deneyebilirsiniz, hiçbiri üzmez![]()
Pop!_OS, hala hatalarla dolu. Çıldırdım sorunları çözmeye çalışırken. EndeavourOS ise Arch tabanlı olduğu için yeni başlayanlar için önermem. Ama diğer önerdiğiniz Mint ve Fedora kurabilir.
Linux Mint senin için bence en iyi seçim. Bazzite OS veya Nobara OS bir alternatif olabilir.
Arch olması bir sorun çıkartmıyor, sorunlardan ve karmaşık şeylerden daha arındırılmış bir sistem. En azından Debian'dan daha kolay diyebilirim kullanmasıPop OS, hala hatalarla dolu. Çıldırdım sorunları çözmeye çalışırken. EndeavourOS ise Arch tabanlı olduğu için yeni başlayanlar için önermem. Ama diğer önerdiğiniz Mint ve Fedora kurabilir.