Windows'un yanına Dual boot yapacağım. Biraz önceden açılmış konulara baktım da neredeyse her şey önerilmiş. Kendim daha önce Mint, Kubuntu ve Ubuntu dağıtımlarını kullandım ama biraz farklılık istiyorum aslında. Fedora çok önerilmiş. Sitesine girdim ama birkaç tane Fedora gördüm. Server, Workstation ve bir iki şey daha vardı. Sizce hangisini kurmalıyım? Ayrıca Arch önerildiğini de gördüm. Yani kısacası güzel öneriler bekliyorum sizden :)

Windows'un yanına Dual boot yapacağım. Biraz önceden açılmış konulara baktım da neredeyse her şey önerilmiş. Kendim daha önce Mint, Kubuntu ve Ubuntu dağıtımlarını kullandım ama biraz farklılık istiyorum aslında. Fedora çok önerilmiş. Sitesine girdim ama birkaç tane Fedora gördüm. Server, workstation ve bir iki şey daha vardı. Sizce hangisini kurmalıyım? Ayrıca Arch önerildiğini de gördüm. Yani kısacası güzel öneriler bekliyorum sizden :)

Ubuntu based için Linux Mint veya Zorin OS.
Debian için Pardus.
Arch için Garuda.
Fedore için Fedora workstation.

Windows'un yanına Dual boot yapacağım. Biraz önceden açılmış konulara baktım da neredeyse her şey önerilmiş. Kendim daha önce Mint, Kubuntu ve Ubuntu dağıtımlarını kullandım ama biraz farklılık istiyorum aslında. Fedora çok önerilmiş. Sitesine girdim ama birkaç tane Fedora gördüm. Server, Workstation ve bir iki şey daha vardı. Sizce hangisini kurmalıyım? Ayrıca Arch önerildiğini de gördüm. Yani kısacası güzel öneriler bekliyorum sizden :)

KDE masaüstü ile Debian.