Yer
Cintra
Şu anda Zorin OS kullanıyorum ancak epey bir sıkıcı geldi. Ayrıca yazılım yöneticiside pek tatmin edici değil. Bu sebeple bana yazılım kütüphanesi doyurucu ve renk doygunluğu ayarı yapabileceğim bir Linux dağıtımı önerebilir misiniz?

Macera mı arıyorsun? O zaman Arch Linux + KDE kur üstüne Arch Hyprland scriptini kullanarak Hyprland'a geç.
Hyprland sponsorluk mu veriyor, anlamadim gitti. Veriyorsa ben de yararlanayim.
Bu sebeple bana yazılım kütüphanesi doyurucu ve renk doygunluğu ayarı yapabileceğim bir Linux dağıtımı önerebilir misiniz?
Plasma Wayland uzerinde ICC renk profilleri eklemeye olanak sagliyor. Ama hayatimda kullanmadigim ozellik, bu konuda Google'dan yardim alman gerekebilir.

Senin Yazilim magazasindan aradigin sey ne tam olarak bilmiyorum. Bu yüzden Plasma Discover disinda bir onerim yok. Fedora KDE spini kullanabilirsin. Minimal ayar ile geri kalani sen halledeceksen Arch + Plasma kurabilirsin de.
Endeavour'un yazılım kütüphanesi hiç doyurucu değil. Ayrıca aramızda pek iyi bir geçmiş yok.
AUR belki de en kalabalik yazilim yutuphanesi Linux toplulugunda. Nasil doyurucu degil? Ne ariyorsunuz doyurucu olmasi icin?

Endeavour'un yazılım kütüphanesi hiç doyurucu değil. Ayrıca dağıtımla* aramızda pek iyi bir geçmiş yok.

Ne sorun yasadınız nız hocam bende Arch Linux seviyorum ama neden see arch Linux kuramıyorum o yüzden endeavour OS kullanıyorum

Hyprland sponsorluk mu veriyor, anlamadim gitti. Veriyorsa ben de yararlanayim.

Plasma Wayland uzerinde ICC renk profilleri eklemeye olanak sagliyor. Ama hayatimda kullanmadigim ozellik, bu konuda Google'dan yardim alman gerekebilir.

Senin Yazilim magazasindan aradigin şey ne tam olarak bilmiyorum. Bu yüzden Plasma Discover disinda bir onerim yok. Fedora KDE spini kullanabilirsin. Minimal ayar ile geri kalani sen halledeceksen Arch + Plasma kurabilirsin de.

AUR belki de en kalabalik yazilim yutuphanesi Linux toplulugunda. Nasil doyurucu degil? Ne ariyorsunuz doyurucu olmasi icin?

Arch ile endeavor OS aralarında büyük bir fark yok

Linux'u tam olarak bilmediğim zamanlarda arkadaşım EndeavourOS'yi önermişti. Ancak hiçbir oyuna giremiyorum. AUR'da aradığımda indireceğim şeyler çıkmadığı için terminal üzerinden sürekli onu indir şunu indir diye bir sürü kod yazıyordum. Bu sebeple epey bir sıkmıştı. Sonra Mint Xfce'ye geçtim aradığım her şeyi buluyordum. Ancak görünümü dolayısıyla bana çok sıkıcı geliyor.

Ek: Şu anda terminal ile bir sorunum yok.

Linux'u tam olarak bilmediğim zamanlarda arkadaşım EndeavourOS'yi önermişti. Ancak hiçbir oyuna giremiyorum. AUR'da aradığımda indireceğim şeyler çıkmadığı için terminal üzerinden sürekli onu indir şunu indir diye bir sürü kod yazıyordum. Bu sebeple epey bir sıkmıştı. Sonra Mint Xfce'ye geçtim aradığım her şeyi buluyordum. Ancak görünümü dolayısıyla bana çok sıkıcı geliyor.

MX linux deneyebilirsiniz ben eskiden çok kullandım hem KDE var Debian tabanlı