- Makaleler
- 10
Bayağı bir süredir bekliyorum ilerlemiyor artık. Ne yapmam gerekli? İlk defa yüklüyorum.
Kullandığınız distro ne? Fotoğraftan görebildiğim kadarıyla Linux Mint sanırım, içindeki otomatik sürücü kurma aracı en son kullandığımda düzgün çalışıyordu.
Fotoğrafa göre zaten yüklemeye başlamışsınız, alttaki yüklenme barını bekleyin. Bir hata vs. vermiyorsa yüklenecektir.
Kullandığınız distro ne? Fotoğraftan görebildiğim kadarıyla Linux Mint sanırım, içindeki otomatik sürücü kurma aracı en son kullandığımda düzgün çalışıyordu.
Fotoğrafa göre zaten yüklemeye başlamışsınız, alttaki yüklenme barını bekleyin. Bir hata vs. vermiyorsa yüklenecektir.
sudo apt update && sudo apt upgrade komutu ile komple güncelleyin eger guncellemediyseniz. Daha sonra yeniden baslatip, surucu kurma aracini yeniden calistirin.Sistemisudo apt update && sudo apt upgradekomutu ile komple güncelleyin eger guncellemediyseniz. Daha sonra yeniden baslatip, sürücü kurma aracini yeniden calistirin.
555 olması lazım fakat 545 sorunsuz çalışıyorsa bir sıkıntı çıkartmaz, Linux'da NVIDIA tarafı güncel sürücü pek olmuyor.Manuel yükledim sudodan düzeldi şu an. 545 yükledim. Başka sürümü var mı?
555 olması lazım fakat 545 sorunsuz çalışıyorsa bir sıkıntı çıkartmaz, Linux'da NVIDIA tarafı güncel sürücü pek olmuyor.
Doğru.