Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NightWist

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
10
Bayağı bir süredir bekliyorum ilerlemiyor artık. Ne yapmam gerekli? İlk defa yüklüyorum.

20240620_225817.webp

Çözüm
Kullandığınız distro ne? Fotoğraftan görebildiğim kadarıyla Linux Mint sanırım, içindeki otomatik sürücü kurma aracı en son kullandığımda düzgün çalışıyordu.

Fotoğrafa göre zaten yüklemeye başlamışsınız, alttaki yüklenme barını bekleyin. Bir hata vs. vermiyorsa yüklenecektir.

1 saat bekledim yapmadı. Kendim kurmayı deneyeceğim.

Edit: Sudo üzerinden yükledim düzeldi. Kendi programında problem var herhalde.
Kullandığınız distro ne? Fotoğraftan görebildiğim kadarıyla Linux Mint sanırım, içindeki otomatik sürücü kurma aracı en son kullandığımda düzgün çalışıyordu.

Fotoğrafa göre zaten yüklemeye başlamışsınız, alttaki yüklenme barını bekleyin. Bir hata vs. vermiyorsa yüklenecektir.

Son düzenleme:

1 saat bekledim yapmadı. Kendim kurmayı deneyeceğim.

Edit: Sudo üzerinden yükledim düzeldi. Kendi programında problem var herhalde.

Son düzenleme:
Çözüm
Sistemi sudo apt update && sudo apt upgrade komutu ile komple güncelleyin eger guncellemediyseniz. Daha sonra yeniden baslatip, sürücü kurma aracini yeniden calistirin.

Manuel yükledim sudodan düzeldi şu an. 545 yükledim. Başka sürümü var mı?

Manuel yükledim sudodan düzeldi şu an. 545 yükledim. Başka sürümü var mı?
555 olması lazım fakat 545 sorunsuz çalışıyorsa bir sıkıntı çıkartmaz, Linux'da NVIDIA tarafı güncel sürücü pek olmuyor.

555 sürümünde Wayland için iyileştirmeler gelecekti diye biliyorum. Cinnamon (Mint'in masaüstü ortamı) Wayland kullanmıyordu en son.

Dosya Ekleri

• 20240620_233722.webp
    20240620_233722.webp
    257,2 KB · Görüntüleme: 74