Windows kullanırken veya Arch'tan farklı bir Linux dağıtımı kullanırken en çok aradığım tool "yay". Sırf bunun için her zaman bir yerlerde Linux bulundururum.
Vallahi C# ile alakalı bir şey geliştirmem lazım, onla alakalı proje ödevim var, normalde ben tarih falan filan bunlarla ilgilenen adamım yazılım programlama hiç anlamam ama okuldan dolayı zorunda kaldım, belki bir yardımı dokunur mu Linux'un diye sorayım dedim sihirli değnek gibi yazmama yardım eder falan diye düşündüm de ben yazarsam .exe ile yazacağım o zaman da Bill Gates'in donuma kadar öğrenmesine izin vereceğim galiba .
Öğrensin ne olacak? Önemli insanlar mıyız sanki. Ne güzel işime yarayacak ürünlerin reklamlarını çıkarıyor karşıma. Her türlü reklam göreceğim, kaçışım yok bari almayı düşündüğüm ürünleri göreyim belki fırsat denk gelir.
Vallahi C# ile alakalı bir şey geliştirmem lazım, onla alakalı proje ödevim var, normalde ben tarih falan filan bunlarla ilgilenen adamım yazılım programlama hiç anlamam ama okuldan dolayı zorunda kaldım, belki bir yardımı dokunur mu Linux'un diye sorayım dedim sihirli değnek gibi yazmama yardım eder falan diye düşündüm de ben yazarsam .exe ile yazacağım o zaman da Bill Gates'in donuma kadar öğrenmesine izin vereceğim galiba .
Olayı dramatikleştirmeye başka yerlere çekmeye gerek yok. Microsoft da senin şifreni çalmıyor zaten :d. Linux'taki özgür yazılımların Release'leri de sadece bağışlardan para kazanmıyordur bence .
Eski laptopuma daha rahat çalışır ümidiyle Linux Mint kurmuştum fakat hiç memnun kalmadım. Wi-Fi çalışmıyordu, defalara yeniden kurunca bir şekilde çalıştırmayı başardım. Bu seferde benim ağımı görmüyordu. Sadece USB Wi-Fi dongle ile kendi ağımı görebiliyordum ama bu şekilde kullanmak istemedim. Belki başka dağıtım kurarım diyordum ama artık kuracağımı sanmıyorum.
Öğrensin ne olacak? Önemli insanlar mıyız sanki. Ne güzel işime yarayacak ürünlerin reklamlarını çıkarıyor karşıma. Her türlü reklam göreceğim, kaçışım yok bari almayı düşündüğüm ürünleri göreyim belki fırsat denk gelir.