Bildiğim kadarıyla o resmi sürüm değil. (Flathub)
VS Code için aşağıdakileri kullanabiliyoruz:
VS Code: Bildiğimiz VS Code.
Code OSS: Microsoft tarafından yayınlanan VS Code'un açık kaynaklı sürümü, bazı özellikler yok: GitHub - microsoft/vscode: Visual Studio Code
VS Codium: Code OSS'u temel alan topluluk projesi: GitHub - VSCodium/vscodium: binary releases of VS Code without MS branding/telemetry/licensing
Ben açıkcası aktif olarak VS Codium kullanıyorum, VS Code'u henüz aratmadı.

Code OSS ve VSCodium'u biliyorum. Onlar ayrı.

Flathub'taki VSCode resmi değildi, o kafamı karıştırdı sadece.
Sitesine baktığımda VSCode'un Linux için zaten resmi sürümü var mış.
VS Code için aşağıdakileri kullanabiliyoruz:
VS Code: Bildiğimiz VS Code.
Code OSS: Microsoft tarafından yayınlanan VS Code'un açık kaynaklı sürümü, bazı özellikler yok: GitHub - microsoft/vscode: Visual Studio Code
VS Codium: Code OSS'u temel alan topluluk projesi: GitHub - VSCodium/vscodium: binary releases of VS Code without MS branding/telemetry/licensing
Ben açıkcası aktif olarak VS Codium kullanıyorum, VS Code'u henüz aratmadı.

Vallahi C# ile alakalı bir şey geliştirmem lazım, onla alakalı proje ödevim var, normalde ben tarih falan filan bunlarla ilgilenen adamım yazılım programlama hiç anlamam ama okuldan dolayı zorunda kaldım, belki bir yardımı dokunur mu Linux'un diye sorayım dedim sihirli değnek gibi yazmama yardım eder falan diye düşündüm de ben yazarsam .exe ile yazacağım o zaman da Bill Gates'in donuma kadar öğrenmesine izin vereceğim galiba :eek:.
Öğrensin ne olacak? Önemli insanlar mıyız sanki. Ne güzel işime yarayacak ürünlerin reklamlarını çıkarıyor karşıma. Her türlü reklam göreceğim, kaçışım yok bari almayı düşündüğüm ürünleri göreyim belki fırsat denk gelir.

Vallahi C# ile alakalı bir şey geliştirmem lazım, onla alakalı proje ödevim var, normalde ben tarih falan filan bunlarla ilgilenen adamım yazılım programlama hiç anlamam ama okuldan dolayı zorunda kaldım, belki bir yardımı dokunur mu Linux'un diye sorayım dedim sihirli değnek gibi yazmama yardım eder falan diye düşündüm de ben yazarsam .exe ile yazacağım o zaman da Bill Gates'in donuma kadar öğrenmesine izin vereceğim galiba :eek:.
Sen full özgür yazılım kullansan bile Bill Gates donumuza kadar her türlü öğrenir. O yüzden rahat takıl hangisi işini yarıyorsa ondan devam :D

Onemli bir insan degilsin, senin hesaplarinla ne yapabilirim ki, degil mi? Sifrelerini verirsen memnun oluruz...

Olayı dramatikleştirmeye başka yerlere çekmeye gerek yok. Microsoft da senin şifreni çalmıyor zaten :d. Linux'taki özgür yazılımların Release'leri de sadece bağışlardan para kazanmıyordur bence :rolleyes:.

Eski laptopuma daha rahat çalışır ümidiyle Linux Mint kurmuştum fakat hiç memnun kalmadım. Wi-Fi çalışmıyordu, defalara yeniden kurunca bir şekilde çalıştırmayı başardım. Bu seferde benim ağımı görmüyordu. Sadece USB Wi-Fi dongle ile kendi ağımı görebiliyordum ama bu şekilde kullanmak istemedim. Belki başka dağıtım kurarım diyordum ama artık kuracağımı sanmıyorum.

Öğrensin ne olacak? Önemli insanlar mıyız sanki. Ne güzel işime yarayacak ürünlerin reklamlarını çıkarıyor karşıma. Her türlü reklam göreceğim, kaçışım yok bari almayı düşündüğüm ürünleri göreyim belki fırsat denk gelir.
Doğru aslında, ilginç bir bakış açısı ama doğru yani.
Sen full özgür yazılım kullansan bile Bill Gates donumuza kadar her türlü öğrenir. O yüzden rahat takıl hangisi işini yarıyorsa ondan devam :D
Çipim pembe olsun 🤠😈.