avkila.tech

Uzman
Makaleler
1
Selam, Yeni yeni Linux'a başlayacağım ve XFCE kurma kararı aldım. Her şey çok güzel çalışıyor ancak arka plan renkleri gri. Simsiyah yapmanın bir yolu var mı?

1791541450347.webp

Taskbarı simsiyah yaptım ancak kalanını da siyah yapmak istiyorum. Meslea Thunar, terminal gibi gibi. Ayrıca pencere çerçevelerini de siyah yapmak istiyorum.

Selam, Yeni yeni Linux'a başlayacağım ve XFCE kurma kararı aldım. Her şey çok güzel çalışıyor ancak arka plan renkleri gri. Simsiyah yapmanın bir yolu var mı?

Eki Görüntüle 284386

Taskbarı simsiyah yaptım ancak kalanını da siyah yapmak istiyorum. Meslea Thunar, terminal gibi gibi. Ayrıca pencere çerçevelerini de siyah yapmak istiyorum.
Selam, ben de Wm de , Mint XFCE kullanıyorum, bende hep default dururlar, siz sorunca baktım, görünüm ve pencere yöneticisi içindekileri temaları aynı yapacaksınız ama bu sizin istediğiniz değil, muhtemelen de yok. OpenDesktop GTK3 üzerindeki GTK3 Themes temalar Linux Mint XFCE ile tam uyumludur. Home dizininde gizli olan (Linux Gezgininden (Thunar) gizli dosyaları gösteri seçin) .themes klasörünün içine (eğer yoksa siz oluşturun) , buradan gtk3 tar olanı indirin ben size verdiğim linktekini indirdim , baya kara olmuş sınırları seçemiyorum :) , indirdiğiniz tar ı açmadan direkt .themes klasörünün içine atın, ayarlar görünümden ekle deyin bu klasörü seçin bitti. Envayi çeşit tema var , istediğinizi kurarsınız.