Şimdi ben adaptör ile SATA SSD bağlayıp ona Linux Mint kurdum. Sonra bilgisayarın ana kullandığı NVMe SSD'yi Steam'de kütüphane olarak ekledim. CS2 için uyumluluk kısmından Proton 9.0-4'ü seçtim. Birkaç şey indirdi, sonra indirme işlemleri bitti. Şu anda CS2'yi Steam'den açtığım zaman 2 saniye sonra stop kısmı geri play'e dönüyor. Nasıl düzelteceğim?
Driver'lar yüklü mü? Çökmeden sonra sistemi yeniden başlatıp aşağıdaki komutu girer misiniz? Home klösöründe journal.txt isimli bir dosya oluşturacak. İçeriğini buraya atın lütfen.
Bash:
journalctl -b -1 -e > journal.txt
Sonra bu çıktıyı da verin. (Yukarıdakinin çıktısı büyük olduğu için dosyaya yazdırdık.)
Driver'lar yüklü mü? Çökmeden sonra sistemi yeniden başlatıp aşağıdaki komutu girer misiniz? Home klösöründe journal.txt isimli bir dosya oluşturacak. İçeriğini buraya atın lütfen.
Bash:
journalctl -b -1 -e > journal.txt
Sonra bu çıktıyı da verin. (Yukarıdakinin çıktısı büyük olduğu için dosyaya yazdırdık.)
Hocam sistemin yetmediğini pek düşünmem çünkü Windows 11'de 50-60 FPS tarzı veriyor. Olmazsa yani bir çözüm çıkmazsa direkt dualboot yapmak yerine direkt CachyOS yükleyeceğim.
Konuya sırf bunu yazmak için girmiştim ama sen kendin bulmuşsun zaten. Mümkünse hiçbir şart altında NTFS disk mount edip oyun oynamaya çalışmayın. Sorun çözmekten oyundan zevk alamazsınız.