NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.782 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.422 21 Haziran 2024 #1 Reminna ile RDP bağlantısı yapamıyorum. Sebebi ne olabilir?
Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 21 Haziran 2024 #2 Güvenlik duvarında RDP portuna izin vermemiş olabilirsin. Port açık olmayabilir. RDP servisi hatalı başlamış olabilir. SSL ayarı yanlış olabilir.
Güvenlik duvarında RDP portuna izin vermemiş olabilirsin. Port açık olmayabilir. RDP servisi hatalı başlamış olabilir. SSL ayarı yanlış olabilir.
KS KS NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.782 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.422 21 Haziran 2024 #3 Yonga dedi: Güvenlik duvarında RDP portuna izin vermemiş olabilirsin. Port açık olmayabilir. RDP servisi hatalı başlamış olabilir. SSL ayarı yanlış olabilir. Genişletmek için tıkla... RDP kesin açık ondan eminim. Windows cihazımdan giriyorum. Girerken ağ güvenli değil diyor bundan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.
Yonga dedi: Güvenlik duvarında RDP portuna izin vermemiş olabilirsin. Port açık olmayabilir. RDP servisi hatalı başlamış olabilir. SSL ayarı yanlış olabilir. Genişletmek için tıkla... RDP kesin açık ondan eminim. Windows cihazımdan giriyorum. Girerken ağ güvenli değil diyor bundan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.