Makaleler
1
Çok başım ağrıdı bu sorun yüzünden 😀. Bir süreden sonra Discord'da veya herhangi bir yerde mikrofon çalışmıyor veya YouTube'da video açılmıyor. Sorun ne ve nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.

Çok başım ağrıdı bu sorun yüzünden 😀. Bir süreden sonra Discord'da veya herhangi bir yerde mikrofon çalışmıyor veya YouTube'da video açılmıyor. Sorun ne ve nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.

CMD'ye şunu yaz.
Systemctl --user restart pipewire pipewire-Pulse wireplumber.
Bu ses servislerini sıfırlar, mikrofon ve videoların bozulmasına neden olan çökme tamamen düzelir. Sorun anında çözülür ve en kalıcı olabiliyor bazen dene.

CMD'ye şunu yaz.
Bu ses servislerini sıfırlar, mikrofon ve videoların bozulmasına neden olan çökme tamamen düzelir. Sorun anında çözülür ve en kalıcı olabiliyor bazen dene.

Deneyeceğim Linux'a geçip. Eğer olursa ortalık ayağa kalkar :D.

Bende de olmuştu aynısı pipewireyi silip yüklediğimde düzelmişti. SpeedBeast34'ün dediği gibi servisi yeniden başlat olmazsa yeniden yüklersin. Bunlardan biri kesin çözer büyük ihtimalle. Çünkü bu sorun ses sunucusu ile alakalı bir sorun.

CMD'ye şunu yaz.
1767189340353.webp

Bu hatayı aldım.

Diğer arkadaşın verdiği komutta sitenin yazım düzeltmesinden dolayı "pipewire-Pulse" kısmındaki Pulse'nin baş harfi büyük olmuş:D
Komutun doğru hali bu. Bunu dene bakalım olacak mı: systemctl --user restart pipewire pipewire-pulse wireplumber

Diğer arkadaşın verdiği komutta sitenin yazım düzeltmesinden dolayı "pipewire-Pulse" kısmındaki Pulse'nin baş harfi büyük olmuş:D
Komutun doğru hali bu. Bunu dene bakalım olacak mı: systemctl --user restart pipewire pipewire-pulse wireplumber

Videolar izleniyor şimdi ama Discord'da bu hatayı alıyorum ve mikrofon çalışmıyor.

1767191288424.webp

Tamamdır. Pavucontrol'ü biraz karıştırıp yaptım :)