Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Çözüldü. Şu an Windows kuruluyor.
Çözüm adımları aşağıdaki gibi oldu:
1. WoeUSB kurulu sistem boot ettik: https://files.teteos.net/pilux/techolay-linux-to-win.iso
(Hatta talep olursa bu ISO dosyasını ileride geliştireceğim)
2. Bilgisayarda bulunan bir diske Windows ISO dosyasını indirdik.
3. WoeUSB ile kurduk.
Ayrıca not geçmeliyim ki arkadaş yardım isteme konusunda troll değil. Anladığım kadarıyla bilgisayara aşırı aşırı yabancı.
İyi forumlar.
Ayrıca yine söylüyorum, yaptığım test sonucunda:
Bilgisayarında ısınma sorunu yok ancak diskinde bad sector var. Mutlaka forumdakilere SATA SSD disk sor.
Ve ne olur ne olmaz istersen o Windows USB'yi bozma yedekte dursun.
Çözüm adımları aşağıdaki gibi oldu:
1. WoeUSB kurulu sistem boot ettik: https://files.teteos.net/pilux/techolay-linux-to-win.iso
(Hatta talep olursa bu ISO dosyasını ileride geliştireceğim)
2. Bilgisayarda bulunan bir diske Windows ISO dosyasını indirdik.
3. WoeUSB ile kurduk.
Ayrıca not geçmeliyim ki arkadaş yardım isteme konusunda troll değil. Anladığım kadarıyla bilgisayara aşırı aşırı yabancı.
İyi forumlar.
Ayrıca yine söylüyorum, yaptığım test sonucunda:
Bilgisayarında ısınma sorunu yok ancak diskinde bad sector var. Mutlaka forumdakilere SATA SSD disk sor.
Ve ne olur ne olmaz istersen o Windows USB'yi bozma yedekte dursun.
Pabola
Uzman
Kurunca zorini yardım et hocam ben anlamıyorum ki linuxtan.Dostum benden bu kadar. WoeUSB'yi açamazsan boot edeceğin ISO dosyasını bıraktım.
Hocam sana .iso uzantılı dosyayı hazırladı, bilgisayarda işletim sistemi yok şu an anladığım kadarıyla ZorinOS'i kur sonra bu sana vediği .iso dosyasını USB'ye yazdır ventoy kurup da o dosyayı direkt USB'ye atabilirsin hata almazsın Linux iso'sunda, sonra boot edersin.Kurunca zorini yardım et hocam ben anlamıyorum ki linuxtan.
- Makaleler
- 14
Dostum terminalde komut girmekte aşırı zorlanıyorsun diye kimsenin yapmayacağı bir şey yapıp sana özel ayak üstü ISO ürettim (söylemek istemiyorum ama bunu hemen yapmak için yemek bile yemedim) ve sana bekle demiştim. Neden şu an o sistemi kurduğunu bile anlayamıyorum.Kurunca zorini yardım et hocam ben anlamıyorum ki linuxtan.
Konuya gönderilen kodları gir. WoeUSB kurulacaktır .
isoya WoeUSB kurdum, nedense ventoyun son sürümünde problem varHocam sana .iso uzantılı dosyayı hazırladı, bilgisayarda işletim sistemi yok şu an anladığım kadarıyla ZorinOS'i kur sonra bu sana vediği .iso dosyasını USB'ye yazdır ventoy kurup da o dosyayı direkt USB'ye atabilirsin hata almazsın Linux iso'sunda, sonra boot edersin.
Pabola
Uzman
Dostum terminalde komut girmekte aşırı zorlanıyorsun diye kimsenin yapmayacağı bir şey yapıp sana özel ayak üstü ISO ürettim (söylemek istemiyorum ama bunu hemen yapmak için yemek bile yemedim) ve sana bekle demiştim. Neden şu an o sistemi kurduğunu bile anlayamıyorum.
Konuya gönderilen kodları gir. WoeUSB kurulacaktır.
Hocam dedim ya sende kur dedin ya şaka mı yapıyorsun? Sen halledene kadar zorin kurayım dedim ancak kuruldu sende kur dedin?
Dostum terminalde komut girmekte aşırı zorlanıyorsun diye kimsenin yapmayacağı bir şey yapıp sana özel ayak üstü ISO ürettim (söylemek istemiyorum ama bunu hemen yapmak için yemek bile yemedim) ve sana bekle demiştim. Neden şu an o sistemi kurduğunu bile anlayamıyorum.
Konuya gönderilen kodları gir. WoeUSB kurulacaktır.
ISO'ya WoeUSB kurdum, nedense Ventoy'un son sürümünde problem var.
Attığın ISO telefondan kurulur mu?
- Makaleler
- 14
Bir saat geçti farkında mısın? Kodları girebileceğini düşünüyorsan kurulumu iptal etme.Hocam dedim ya sende kur dedin ya şaka mı yapıyorsun? Sen halledene kadar zorin kurayım dedim ancak kuruldu sende kur dedin?
Evet, telefondan boot edebilirsin. Kurmadan çalışan sistem.Hocam dedim ya sende kur dedin ya şaka mı yapıyorsun? Sen halledene kadar zorin kurayım dedim ancak kuruldu sende kur dedin?
Attığın ISO telefondan kurulur mu?
Pabola
Uzman
Bir saat geçti farkında mısın? Kodları girebileceğini düşünüyorsan kurulumu iptal etme.
Evet, telefondan boot edebilirsin. Kurmadan çalışan sistem.
Boot etmek flasha yazmaktı değil mi pek bilmiyorum terimleri.
Ayrıca ancak yüklendi hocam neyin tiribi bu? İşin komik tarafı kilit ekranı gelince beyaz çizgiler oluşuyor giremiyorum. Telefondan senin ISO'yu kurup onu yükleyeyim o zaman bilgisayara.
Bir saat geçti farkında mısın? Kodları girebileceğini düşünüyorsan kurulumu iptal etme.
Evet, telefondan boot edebilirsin. Kurmadan çalışan sistem.
Neden böyle oluyor?
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 14
Tiribi mi? Konudan ayrılıyorum iyi forumlar.Boot etmek flasha yazmaktı değil mi pek bilmiyorum terimleri.
Ayrıca ancak yüklendi hocam neyin tiribi bu? İşin komik tarafı kilit ekranı gelince beyaz çizgiler oluşuyor giremiyorum. Telefondan senin ISO'yu kurup onu yükleyeyim o zaman bilgisayara.
Neden böyle oluyor?
Pabola
Uzman
Ayrılma hocam dur aman gözünü seveyim. Kanser oldum zaten bilgisayar yüzünden.
Telefondan indirip kuruyorum şimdi flasha senin ISO'yu.
Hangi dağıtıcı üzerine kurdunuz hocam?
Hocam kurdum seni bekliyorum şimdi cidden tirip atıyorsun. Lubuntu'yu kuracak mıyım yoksa deneye mi tıklayayım?
Ayrılma hocam dur aman gözünü seveyim. Kanser oldum zaten bilgisayar yüzünden.
Hocam kurdum seni bekliyorum şimdi cidden tirip atıyorsun. Lubuntu'yu kuracak mıyım yoksa deneye mi tıklayayım?
Ortaya bir şey attın bari devamını getir.
Son düzenleme:
Qnix
Üstün
- Makaleler
- 4
Buradaki hiç kimse hizmetçin değil, gönüllü olarak yardım alıyorsun. Daha nazik olmanı tavsiye ediyorum bundan sonra.Ayrılma hocam dur aman gözünü seveyim. Kanser oldum zaten bilgisayar yüzünden.
Ortaya bir şey attın bari devamını getir.
Şimdi arkadaşın attığı iso dosyasında WoeUSB var sanırım. Açıp yazdırma işlemini gerçekleştireceksin sadece, bu kadar.
Bir de livecdyi usb üzerinden boot edip mi yazdırmaya çalışıyorsun, yoksa telefondan mı boot ettin?
Pabola
Uzman
Buradaki hiç kimse hizmetçin değil, gönüllü olarak yardım alıyorsun. Daha nazik olmanı tavsiye ediyorum bundan sonra.
Şimdi arkadaşın attığı ISO dosyasında WoeUSB var sanırım. Açıp yazdırma işlemini gerçekleştireceksin sadece, bu kadar.
Bir de livecdyi USB üzerinden boot edip mi yazdırmaya çalışıyorsun, yoksa telefondan mı boot ettin?
Hocam bir şey demedim teşekkür ederim uğraştı çözüm için kurdu. Zorin kurdum diye alınganlık yapıyor suçlu ben oluyorum.
Şu an attığı link flasha attım PC'ye taktım kuruluyor.
Son dediğinizi anlamadım özür dilerim. Terimlerden anlamıyorum. Arkadaşın attığı linki diyorsanız telefondan flasha yazdırdım.