Çözüldü Linux üzerinden Rufus nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pabola

Uzman
Rufus ile ISO yazmam gerekiyor ve laptop Linux olduğu için yapamıyorum. Laptop üzerinden sanal bir Windows vs. kurmak mümkün mü? Nasıl Rufus kurabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözüldü. Şu an Windows kuruluyor.

Çözüm adımları aşağıdaki gibi oldu:

1. WoeUSB kurulu sistem boot ettik: https://files.teteos.net/pilux/techolay-linux-to-win.iso
(Hatta talep olursa bu ISO dosyasını ileride geliştireceğim)

2. Bilgisayarda bulunan bir diske Windows ISO dosyasını indirdik.

3. WoeUSB ile kurduk.

Ayrıca not geçmeliyim ki arkadaş yardım isteme konusunda troll değil. Anladığım kadarıyla bilgisayara aşırı aşırı yabancı.

İyi forumlar.

Ayrıca yine söylüyorum, yaptığım test sonucunda:
Bilgisayarında ısınma sorunu yok ancak diskinde bad sector var. Mutlaka forumdakilere SATA SSD disk sor.
Ve ne olur ne olmaz istersen o Windows USB'yi bozma yedekte dursun.
Bu Vento'yla kurduğunuz da oluşan disk hatasının çözümlerine baktınız mı YouTube ya da internet sayfalarından?

Hocam türkten tut yabancıya kadar bütün videoları izleyip bütün terminal kodlarını yazdım.

Onun muhabbeti oldu ama Linux'ta mı desteklenmiyor dendi bir şey dediler öyle kaldı bende denemedim.
Eğer Ubuntu tabanlı bir dağıtım kullanıyorsan (örn. Linux Mint, ZorinOS, Pop!_OS) bunları yazıp kur.
Bash:
sudo apt install git p7zip-full python3-pip python3-wxgtk4.0 grub2-common grub-pc-bin parted dosfstools ntfs-3g
sudo pip3 install WoeUSB-ng

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…