Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Çözüldü. Şu an Windows kuruluyor.
Çözüm adımları aşağıdaki gibi oldu:
1. WoeUSB kurulu sistem boot ettik: https://files.teteos.net/pilux/techolay-linux-to-win.iso
(Hatta talep olursa bu ISO dosyasını ileride geliştireceğim)
2. Bilgisayarda bulunan bir diske Windows ISO dosyasını indirdik.
3. WoeUSB ile kurduk.
Ayrıca not geçmeliyim ki arkadaş yardım isteme konusunda troll değil. Anladığım kadarıyla bilgisayara aşırı aşırı yabancı.
İyi forumlar.
Ayrıca yine söylüyorum, yaptığım test sonucunda:
Bilgisayarında ısınma sorunu yok ancak diskinde bad sector var. Mutlaka forumdakilere SATA SSD disk sor.
Ve ne olur ne olmaz istersen o Windows USB'yi bozma yedekte dursun.
Çözüm adımları aşağıdaki gibi oldu:
1. WoeUSB kurulu sistem boot ettik: https://files.teteos.net/pilux/techolay-linux-to-win.iso
(Hatta talep olursa bu ISO dosyasını ileride geliştireceğim)
2. Bilgisayarda bulunan bir diske Windows ISO dosyasını indirdik.
3. WoeUSB ile kurduk.
Ayrıca not geçmeliyim ki arkadaş yardım isteme konusunda troll değil. Anladığım kadarıyla bilgisayara aşırı aşırı yabancı.
İyi forumlar.
Ayrıca yine söylüyorum, yaptığım test sonucunda:
Bilgisayarında ısınma sorunu yok ancak diskinde bad sector var. Mutlaka forumdakilere SATA SSD disk sor.
Ve ne olur ne olmaz istersen o Windows USB'yi bozma yedekte dursun.
Pabola
Uzman
@Pabola benim verdiğim ISO dosyasını boot et. Yani telefonuna yazdır ve onu kuracakmışsın gibi başlatıp masaüstü gelmesini bekle. Masaüstü gelince de AnyDesk aç ve ID numarasını paylaş. Gelen isteklerden sadece 1187683944 ID numaralı hasanmerkit kullanıcısını onayla.
Lütfen ama lütfen oyalanma ve sadece dediklerimi yap. Şu işi çözelim.
Hocam ben şu an PC'ye kuruyorum. Lvm seçeneğini seçmeli miyim?
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 14
Hayır ya kurma niye kuruyorsun? Şu an açık olan sistemden devam edeceğiz. CTRL + Shift + T yap, pkill ubiquity yaz.Hocam ben şu an PC'ye kuruyorum. Lvm seçeneğini seçmeli miyim?
Masaüstünün gelmesini bekle. Ya da yapamıyorsan kur sistemi LVM'yi seçme.
Son düzenleyen: Moderatör:
Pabola
Uzman
Hayır ya kurma niye kuruyorsun? Şu an açık olan sistemden devam edeceğiz. CTRL + Shift + t yap, pkill ubiquity yaz.
Masaüstünün gelmesini bekle. Ya da yapamıyorsan kur sistemi Lvm'yi seçme.
Zorin kurulu ama kafayı yedi bu yüzden bunu kuruyorum özür dilerim. Kursam dediklerini yapamaz mıyız?
Beyaz ekran veriyor kilit ekranında.Zorin kurulu ama kafayı yedi bu yüzden bunu kuruyorum özür dilerim. Kursam dediklerini yapamaz mıyız?
- Makaleler
- 14
Kurarsan kurulum başarısız olabilir, hem ilk açıldığında aşağıda başlat menüsü falan çıkmadı mı? Dur bir dakika ISO'yu sanal bilgisayarımda boot edip seçmen gerekenleri göstereyim.Zorin kurulu ama kafayı yedi bu yüzden bunu kuruyorum özür dilerim. Kursam dediklerini yapamaz mıyız?
Beyaz ekran veriyor kilit ekranında.
Kurmadan işletim sistemini kullanabiliyorsun aslında niye kuruyorsun ki?Zorin kurulu ama kafayı yedi bu yüzden bunu kuruyorum özür dilerim. Kursam dediklerini yapamaz mıyız?
Beyaz ekran veriyor kilit ekranında.
Pabola
Uzman
Kurarsan kurulum başarısız olabilir, hem ilk açıldığında aşağıda başlat menüsü falan çıkmadı mı? Dur bir dakika ISO'yu sanal bilgisayarımda boot edip seçmen gerekenleri göstereyim.
Hayır dil çıktı bir de sanal oluştur veya kur çıktı.
Kurmadan işletim sistemini kullanabiliyorsun aslında niye kuruyorsun ki?
Deneme olanını mı kurayım bilgim yok ki.
- Makaleler
- 14
Buraya ulaşman lazım:
Pabola
Uzman
Haaaa tamam o kolay.
- Makaleler
- 14
Sonra en alt soldaki logoya tıkla. İnternetin altında Anydesk var. Oraya gir ve Anydesk ID numaranı burada paylaş. Gelen isteklerden sadece hasanmerkit (1187683944) kabul et. Başka istek gelirse reddet.
Pabola
Uzman
Denemeyi seçtim.