Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TunahanKaya

Başarılı
Windows'u sevmiyorum ancak bazı uygulamalardan dolayı bağımlılıklarım var ve Windows'u kurduğum diskin depolaması az. Başka bir diske linux kurup kullanabilir miyim? Kullanırsam herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

1722104337565.webp

Çözüm
Windows'u sevmiyorum ancak bazı uygulamalardan dolayı bağımlılıklarım var ve Windows'u kurduğum diskin depolaması az. Başka bir diske Linux kurup kullanabilir miyim? Kullanırsam herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

Eki Görüntüle 69304

Sorun çıkmaz. EasyBCD ile Windows boot menüsüne eklersin sıkıntısız bir şekilde kullanırsın. Ayrıca kurduktan sonra Linux diskine Windows üzerinden erişmek istiyorsan Btrfs kullanabilirsin.
Windows'u sevmiyorum ancak bazı uygulamalardan dolayı bağımlılıklarım var ve Windows'u kurduğum diskin depolaması az. Başka bir diske Linux kurup kullanabilir miyim? Kullanırsam herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

Eki Görüntüle 69304

Sorun çıkmaz. EasyBCD ile Windows boot menüsüne eklersin sıkıntısız bir şekilde kullanırsın. Ayrıca kurduktan sonra Linux diskine Windows üzerinden erişmek istiyorsan Btrfs kullanabilirsin.

Çözüm