Detaylar
Kim cevapladı?Mint kesinlikle. Ubuntu MATE'ye de bakabilirsin. MATE masaustu ortami asiri basit ve sade oldugu icin tercihim oluyor benim. Ayrica Mint'in Debian Edition'lari normal Mint'lerden daha da guzel bence.
Fedora bence başlangıç için en iyisi.Bakacağım hocam hepsine.
Şu an Yusuf İpeğin videolarına bakıyorum hocam ona göre halledeceğim. Peki siz hangisini önerirsiniz başlangıç için?
@Kaays Yusuf İpek yeni gelenler Zorin OS kurulmasını öneriyor. Onu kuruyorum şimdi.
Fedora bazı bilgisayarlarda Dual Boot konusunda iyi değil. Benim en sevdiğim linuxdur Fedora bu arada ve bazen RPM mevzusu yeni başlayanların canını sıkabiliyor. Bence biraz Mint kullanıldıktan sonra geçilebilir.
Hocam kurarken gui nin aşırı rahat olması, forumlarda arch gibi "go read the f manuals" denilmediği için öneriyorum.Fedora bazı bilgisayarlarda Dual Boot konusunda iyi değil. Benim en sevdiğim linuxdur Fedora bu arada ve bazen RPM mevzusu yeni başlayanların canını sıkabiliyor. Bence biraz Mint kullanıldıktan sonra geçilebilir.
Zorin OS.
not_furware_virus.rom
Uzman
Linux Mint tabiki de. Zorin OS önermek için bir sebebi yok.
Reend
Başarılı
Bence Mint, kurulumda sizin için dualboot'u ayarlıyor, girin kullanın öğrenirsiniz yavaş yavaş.
Nasıl yok? Zorin OS son kullanıcıya en çok hitap eden dağıtım.Linux Mint tabiki de. Zorin OS önermek için bir sebebi yok.
Neden Zorin OS başlangıç için en iyi dağıtım?
İyi sosyaller, bu makale ile neden Zorin OS'in en iyi başlangıç dostu dağıtım olduğunu anlatacağım İsterseniz lafı çok uzatmadan başlayalım. 1) Basitlik Zorin OS ilk defa Linux kullanan insanlar için kolaylık sağlar. Bunu en çok paket yöneticisiyle başarır. Paket yöneticisinde APT, Snap ve...