Linux'a geçiş yapacaklar için başlangıç tavsiyeleri

İnsan gibi konuştuğun için teşekkürler kardeşim.

Hayırdır bro ne atarlanıyorsun? Ayrıca üstteki AlperShal isimli arkadaş bahsetmiş. Bilip bilmeden atar gider yapma burada
Alpar güzel açıklamış: Ubuntu kurup sorun yaşamaman için başlangıç için Linux Mint öneriyorum. Kur Linux'u temel anlamda öğren, sonra istediğin dağıtımı kurabilirsin.

Sevdigim oyunun alternatifi de Windows'ta calsiyor hocam, Linux supheli .
Oyunun hile koruma sistemi Linux üzerinde çalışmıyor ise, bu ne Linux'un ne de benim sorunumdur. Ayrıca uygulama demiştiniz, önceki mesajda oyun değil.

Sevdiğin oyun nedir acaba?
Dark Souls Remastered.

Oyunun hile koruma sistemi Linux üzerinde çalışmıyor ise, bu ne Linux'un ne de benim sorunumdur. Ayrıca uygulama demiştiniz, önceki mesajda oyun değil.
Oyun da dedim. Birde ben offline oyunlari kastettim. Mesela proton db'de bile bazen calisan oyunun bile sorunlari oldugu bildiriliyor.

ProtonDB'ye göre kullanıcıların girdiği veriler değerlendirilince Dark Souls Remastered "Platinyum" yani hiçbir müdahaleye gerek kalmadan, hiçbir performans sorunu olmadan tıkla çalıştır olarak oynanabiliyor.
Oncelikle hocam konu sadece acabilmesi degil. Proton yuklemek, guncellemek. Her oyun icin proton olusturmasi. Sonra oyun icin ayar yapmak, komut yazmak ve ozellestirmek.

Tamam DS Remastred iyi ama FF 13 ne olacak? O patliyor mesela. Ben cok oyun oynarim da ondan cok test ettim Linux'ta.

Oyun için hak verelim hadi uygulama ve sürücü ile ilgili nasıl bir sorun yaşadınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…