Eğer kafam karışmasın benim için bir şeyin seçin dersen Windows'a en yakın deneyimi sunacak Linux Mint ve sonrasında Kubuntu var. Ben şahsen Kubuntu seçerdim ama en güvenli seçim Linux Mint. Buradan başlayabilirsin. Distrolar arasında değişim yapmaktan korkma ya da kafan karışmasın. İstediğin gibi takıl. Bu kadar kolay vazgeçme. :)
İnsan gibi konuştuğun için teşekkürler kardeşim.

Hayırdır bro ne atarlanıyorsun? Ayrıca üstteki AlperShal isimli arkadaş bahsetmiş. Bilip bilmeden atar gider yapma burada
Alpar güzel açıklamış: Ubuntu kurup sorun yaşamaman için başlangıç için Linux Mint öneriyorum. Kur Linux'u temel anlamda öğren, sonra istediğin dağıtımı kurabilirsin.

ProtonDB'ye göre kullanıcıların girdiği veriler değerlendirilince Dark Souls Remastered "Platinyum" yani hiçbir müdahaleye gerek kalmadan, hiçbir performans sorunu olmadan tıkla çalıştır olarak oynanabiliyor.
Oncelikle hocam konu sadece acabilmesi degil. Proton yuklemek, guncellemek. Her oyun icin proton olusturmasi. Sonra oyun icin ayar yapmak, komut yazmak ve ozellestirmek.

Tamam DS Remastred iyi ama FF 13 ne olacak? O patliyor mesela. Ben cok oyun oynarim da ondan cok test ettim Linux'ta.

Oncelikle hocam konu sadece acabilmesi degil. Proton yuklemek, guncellemek. Her oyun icin proton olusturmasi. Sonra oyun icin ayar yapmak, komut yazmak ve ozellestirmek.

Tamam DS Remastred iyi ama FF 13 ne olacak? O patliyor mesela. Ben cok oyun oynarim da ondan cok test ettim Linux'ta.
Oyun için hak verelim hadi uygulama ve sürücü ile ilgili nasıl bir sorun yaşadınız?