Merak ettim. Umarım mümkündür.
Detaylar
Kim cevapladı?Peki şöyle yapsak Windows ve GTA 5 kurulu SSD'den GTA 5'i HDD'ye alsak sonra GTA 5'i Linux kurulmuş SSD'ye Steam'den aktarsak olur mu?
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Olur.Peki şöyle yapsak Windows ve GTA 5 kurulu SSD'den GTA 5'i HDD'ye alsak sonra GTA 5'i Linux kurulmuş SSD'ye Steam'den aktarsak olur mu?
- Makaleler
- 4
Çalışır, ama oyunun "iki katı" kadar yer olması lazım yoksa Steam kabul etmiyor. Oyun 100 GB ise diskinizde 200 GB yer olması lazım. Oyunu attığınızda yani oyunun kendisi kadar boş alan kalması lazım yoksa "yeterli alan yok" hatası alırsınız.Peki şöyle yapsak Windows ve GTA 5 kurulu SSD'den GTA 5'i HDD'ye alsak sonra GTA 5'i Linux kurulmuş SSD'ye Steam'den aktarsak olur mu?
Tamamdır. En iyisi bütün diskleri silip baştan kurmak.Çalışır, ama oyunun "iki katı" kadar yer olması lazım yoksa Steam kabul etmiyor. Oyun 100 GB ise diskinizde 200 GB yer olması lazım. Oyunu attığınızda yani oyunun kendisi kadar boş alan kalması lazım yoksa "yeterli alan yok" hatası alırsınız.
- Makaleler
- 1
Yine kurmayacaksin degil miTamamdır. En iyisi bütün diskleri silip baştan kurmak.
Oyunları baştan kurmak daha sağlıklı gibi geldi bana.
- Makaleler
- 1
Linux kurulu bir cihazin var mi?Oyunları baştan kurmak daha sağlıklı gibi geldi bana.
Yok.
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-