Arkadaş, herhalde kafası karışık. Bulut sisteminin gelişmesi tam tersine Linux'un lehine bir şey. Sen git biraz dinlen, güzel Windows'unda aç bir oyun oyna. Bu konulara fazla kafanı takma. Zaten forumda Windows 11 ve 10 konularını göz ardı ettim. Tek takip ettiğim konular Linux konuları. Lütfen başımızın etini yemeyin. AWS, Azure, Google Cloud gibi bulut hizmetlerinin altyapısı zaten Linux. Ne yaşıyor arkadaş, bunlar kafayı yiyeceğim ya?
Detaylar
Kim cevapladı?RockyHighway79
Üstün
Averaj kullanıcıya uygun değil bence.
Boş bir konu. Zira böyle yorumları yapan insanların %90'ı daha USB ile format atmayı ve en basit sorunları çözmek için uğraşmayı bile bilmiyor. Bilmemesini geçtim, TR'de teknoloji ile ilgilenen kitlenin %95'i sorunu arama motoruna bile yazmadan konu açıyor. Ben buna 'skill issue' derim
. Sıfır bilgi ile 1 ay boyunca Fedora kullandım. Bir gram zorlanmadım. İnternette bulamadığım bir sorunu yaşadığımda Reddit platformuna yazdım. Gayet yardımsever şekilde yardımcı oldular
.
Eyvallah. Cevap alamayacağımı bilerek yazmıştım. Şaşırtmadınız.Arkadaş, herhalde kafası karışık. Bulut sisteminin gelişmesi tam tersine Linux'un lehine bir şey. Sen git biraz dinlen, güzel Windows'unda aç bir oyun oyna. Bu konulara fazla kafanı takma. Zaten forumda Windows 11 ve 10 konularını göz ardı ettim. Tek takip ettiğim konular Linux konuları. Lütfen başımızın etini yemeyin. AWS, Azure, Google Cloud gibi bulut hizmetlerinin altyapısı zaten Linux. Ne yaşıyor arkadaş, bunlar kafayı yiyeceğim ya?
Ekleme: %90ı bilgisayarı sadece oyun oynamak için kullanıyor.Boş bir konu. Zira böyle yorumları yapan insanların %90'ı daha USB ile format atmayı ve en basit sorunları çözmek için uğraşmayı bile bilmiyor. Bilmemesini geçtim, TR'de teknoloji ile ilgilenen kitlenin %95'i sorunu arama motoruna bile yazmadan konu açıyor. Ben buna 'skill issue' derim. Sıfır bilgi ile 1 ay boyunca Fedora kullandım. Bir gram zorlanmadım. İnternette bulamadığım bir sorunu yaşadığımda Reddit platformuna yazdım. Gayet yardımsever şekilde yardımcı oldular
.
Linux Mint'i duymamış herhalde.Kafayı yiyeceğim, arkadaş her bilgisayardan bir şey anlamayan toplandı. Yapısı itibariyle uyumlu değilmiş falan, fistan. Acaba hiç Linux'u denedi mi? O bile şüpheli.
Onlar da bizi anlamıyor ki, orta yolu bulamıyoruz.@17306, Hocam, bu Linux severleri anlamak imkansız.