Sadece Microsoft 365'i lisanslı (abonelik ile) kullanıyorum. Kullandığım diğer tüm yazılımlar (Windows da dahil) korsan
Ancak oyun tarafında hemen hemen tüm oyunlarım orijinal. Sadece GTA San Andreas korsan sayılır. GTA San Andreas'ı Steam'den indirip (aile paylaşımı ile) 1.0 sürümüne Downgrade ettim. 1.0 Downgrade paketindeki EXE dosyası da Hoodlum EXE dosyası olduğu için korsan sayıyorum.
Fakat GTA San Andreas'ın Steam sürümü epey kötü. O yüzden 1.0'a düşürüp Silent Patch, Widescreen Fix gibi modlar ve script'ler kurarak oyunu çok daha iyi bir hale getirmenizi öneririm.
Onun dışında tüm oyunlarım orijinal. The Last of Us Part I, The Last of Us Part II Remastered, Stellar Blade, Life is Strange Remastered, LiS BTS Remastered, Resident Evil 2/3/4 Remake, GTA V, RDR2, BF1, Star Wars Battlefront II, Detroit: Become Human ve hatta CS 1.6 ile Half-Life 1 bile orijinal

Daha hepsini saymadım bile, başka orijinal oyunlarım da var, ki bunlar sadece Steam üzerindeki orijinal oyunlar

Epic, Amazon ve GOG kütüphanelerimde de bir sürü oyun var
Ben genel olarak istisnalar dışında her zaman orijinal oyun oynarım. Fakat yazılımlarda her zaman korsan tercih ederim. Her geçen gün daha fazla yazılım abonelik sistemine geçtiği için korsan kullanmayı tercih ediyorum. Sadece Microsoft 365 aboneliğim var, o da Samsung Gallery yedeklemesinde 1 TB depolama alanı elde etmek ve bazı AI özelliklerini kullanmak için. Yoksa sadece Office için almam.