Lisanslı yazılım kullanıyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ömer_Yeter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 638
  • Etiketler Etiketler
    yazılım

Lisanslı yazılım kullanıyor musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    28
Ya lisanslı ya da açık kaynak/ücretsiz yazılımlar kullanıyorum. Mesela 7-Zip, OBS veya VLC medya oynatıcı gibi.

Bilgisayarla birlikte gelen Windows 11 Home Single Language ve sonradan aldığım GTA V lisanslı aldığım programlar.

Bir şeye para ödeyince sahip olamıyorsak, yazık o zaman. Hayır lisans yerine ücretsiz sürüm yahut abonelik gerektirmeyen eski sürümler kullanıyorum.

Windows'u ve Office programlarını Microsoft Activation Scripts ile etkinleştiriyorum. Oyunları çoğunlukla korsan oynarım. Kaspersky fixleyene kadar para vermeden sürekli deneme sürümü sıfırlama yoluyla paralı versiyonu bedavaya kullanmıştım. IDM için IDM Trial Reset kullanıyorum.

Öyle yani. Ben ettim siz etmeyin.

Ticari amaçla kullanmadığım için crackli kuruyorum bende AutoCAD'e verecek 80k yok sorun olacağını da düşünmüyorum.
Sadece güvenlik açısından sıkıntı çıkabilir saygı olarak da saygısızlık olacağını düşünmüyorum sonuçta çakallık yapmıyoruz ülkenin açlık sınırı belli gelirler belli bu durumda gidip bir de o parayı lisanslara mı veremeyiz elimizde o para yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…