Huzuru bozmuyoruz, bana taktığını ders ortasında itiraf etti.Hani soru çözüyor bu soruyu işte xx kişisi bile çözer falan diyor.
Sana durduk yere mi taktı dostum? Bir sebebi vardır illaki. Hocaya teneffüste falan sorabilir misin? Veya yine aynen böyle böyle sataştığı bir zamanda?

Huzuru bozmuyoruz, bana taktığını ders ortasında itiraf etti. Hani soru çözüyor bu soruyu işte XX kişisi bile çözer falan diyor.

Ya bunu diyende sözlü mülakat yokken önüne geleni öğretmen yaptıkları zaman öğretmen olmuş böyle mi diyor hönkürtmesin ya.

Merhaba, okulumda bir öğretmenim, dersinden 82 almama rağmen sözlüme 50 girdi. Ayrıca sınıfta zorbalık yapıyor mesela birine deli diyor ve rencide ediyor tüm öğretmenlik hayatımda anlatacağım diye. CİMER'e başvurdum ama pek işe yaramadı ne yapabilirim?
Bizde de vardı böyle. Emekli olup defolup gitti sonra. CİMER nasıl pek işe yaramıyor ya? Müdüre biraz adam toplayıp gidip söylediniz mi?

Huzuru bozmuyoruz, bana taktığını ders ortasında itiraf etti. Hani soru çözüyor bu soruyu işte XX kişisi bile çözer falan diyor.

Arkadaşların derste sorun çıkarmadığını, huzuru bozmadığını kabul ediyorsa. Şahitlik yapsınlar. Haksız yere düşük vermeniz yanlış deyin. Müdürle konuşun. Bizim hocamız sinirlenip herkesin sözlüsüne 1 girmişti. Müdür kendisi e-Okul'a bakıp görünce çağırıp kızmıştı hocaya. Bu notlar ne ortalamayı düşürüyorsunuz düzeltin diye.

Hocam sadece bana değil ki, bana genel olarak ekstra taktığını söylediği için sözlüme 50 verdi.
Liseyi bitirene kadar dişini sık. Liseyi bitirince okul çıkışında hocayı bekle, "Beni Hatırladın mı?" deyip lavuk tam cevap vereceği esnada suratına yumruğu yapıştır. 82'mi ver kafam güzel olsun deyip yumruklamaya devam et adeta psikopat gibi. Bu arada şaka bir yana, hoca zaten geçer not vermiş sana. Geçer notun altına düşerse bir şeyler yaparsın.

Liseyi bitirene kadar dişini sık. Liseyi bitirince okul çıkışında hocayı bekle, "Beni Hatırladın mı?" deyip lavuk tam cevap vereceği esnada suratına yumruğu yapıştır. 82'mi ver kafam güzel olsun deyip yumruklamaya devam et adeta psikopat gibi. Bu arada şaka bir yana, hoca zaten geçer not vermiş sana. Geçer notun altına düşerse bir şeyler yaparsın.
Hocam geçer not dediğiniz matematik ortalamamı yaklaşık 12 puan düşürdü.