Lisede herkesle dalga geçen öğretmene ne yapılabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erenvein
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 450
Huzuru bozmuyoruz, bana taktığını ders ortasında itiraf etti.Hani soru çözüyor bu soruyu işte xx kişisi bile çözer falan diyor.
Sana durduk yere mi taktı dostum? Bir sebebi vardır illaki. Hocaya teneffüste falan sorabilir misin? Veya yine aynen böyle böyle sataştığı bir zamanda?

Hocaya büyük bir ihtimal okulda travma bırakmışlar sizden çıkartıyorlar. Bu durumda müdüre şikayet edin derim.

Bizde de vardı böyle. Emekli olup defolup gitti sonra. CİMER nasıl pek işe yaramıyor ya? Müdüre biraz adam toplayıp gidip söylediniz mi?

Sana durduk yere mi taktı dostum? Bir sebebi vardır illaki. Hocaya teneffüste falan sorabilir misin? Veya yine aynen böyle böyle sataştığı bir zamanda?

Hocam sadece bana değil ki, bana genel olarak ekstra taktığını söylediği için sözlüme 50 verdi.

Huzuru bozmuyoruz, bana taktığını ders ortasında itiraf etti. Hani soru çözüyor bu soruyu işte XX kişisi bile çözer falan diyor.

Arkadaşların derste sorun çıkarmadığını, huzuru bozmadığını kabul ediyorsa. Şahitlik yapsınlar. Haksız yere düşük vermeniz yanlış deyin. Müdürle konuşun. Bizim hocamız sinirlenip herkesin sözlüsüne 1 girmişti. Müdür kendisi e-Okul'a bakıp görünce çağırıp kızmıştı hocaya. Bu notlar ne ortalamayı düşürüyorsunuz düzeltin diye.

Hocam sadece bana değil ki, bana genel olarak ekstra taktığını söylediği için sözlüme 50 verdi.
Liseyi bitirene kadar dişini sık. Liseyi bitirince okul çıkışında hocayı bekle, "Beni Hatırladın mı?" deyip lavuk tam cevap vereceği esnada suratına yumruğu yapıştır. 82'mi ver kafam güzel olsun deyip yumruklamaya devam et adeta psikopat gibi. Bu arada şaka bir yana, hoca zaten geçer not vermiş sana. Geçer notun altına düşerse bir şeyler yaparsın.

Hocam geçer not dediğiniz matematik ortalamamı yaklaşık 12 puan düşürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…