LuiLibero Uzman Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 90 Beğeniler 56 16 Mart 2025 #1 Şuan 2 tane dersten kaldım. Toplam 3 dersten kalırsam sınıf tekrarı mı oluyor? Ortalamam 50'nin üzerinde.
Şuan 2 tane dersten kaldım. Toplam 3 dersten kalırsam sınıf tekrarı mı oluyor? Ortalamam 50'nin üzerinde.
Blackraven 39 Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 5.082 Çözümler 16 Beğeniler 8.388 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu 16 Mart 2025 #2 Kaçıncı sınıf olduğunuza göre bağlı olduğunuz yönetmelik değişiyor.
Dany Fırtınadoğan Üstün Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.694 Çözümler 12 Beğeniler 3.578 16 Mart 2025 #3 LuiLibero dedi: Şuan 2 tane dersten kaldım. Toplam 3 dersten kalırsam sınıf tekrarı mı oluyor? Ortalamam 50'nin üzerinde. Genişletmek için tıkla... Sürekli bir şeyler değişiyor, yönetmelik ellerinde oyuncak olmuş durumda. En sağlıklısı idareden bilgi almak.
LuiLibero dedi: Şuan 2 tane dersten kaldım. Toplam 3 dersten kalırsam sınıf tekrarı mı oluyor? Ortalamam 50'nin üzerinde. Genişletmek için tıkla... Sürekli bir şeyler değişiyor, yönetmelik ellerinde oyuncak olmuş durumda. En sağlıklısı idareden bilgi almak.
KS KS LuiLibero Uzman Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 90 Beğeniler 56 16 Mart 2025 #4 Blackraven dedi: Kaçıncı sınıf olduğunuza göre bağlı olduğunuz yönetmelik değişiyor. Genişletmek için tıkla... 9. Sınıf
Blackraven dedi: Kaçıncı sınıf olduğunuza göre bağlı olduğunuz yönetmelik değişiyor. Genişletmek için tıkla... 9. Sınıf
Tahir.bin 18 Yetkin Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 892 Çözümler 3 Beğeniler 601 Yer Nevşehir 16 Mart 2025 #5 LuiLibero dedi: 9. sınıf. Genişletmek için tıkla... 4 dersten kalırsanz sınıf tekrarı, 3 dersten kalırsanız o derslerden sorumlu geçersiniz, 2 desten kalırsanız sorun yok.
LuiLibero dedi: 9. sınıf. Genişletmek için tıkla... 4 dersten kalırsanz sınıf tekrarı, 3 dersten kalırsanız o derslerden sorumlu geçersiniz, 2 desten kalırsanız sorun yok.
KS KS LuiLibero Uzman Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 90 Beğeniler 56 16 Mart 2025 #6 Tahir.bin dedi: 4 dersten kalırsanz sınıf tekrarı, 3 dersten kalırsanız o derslerden sorumlu geçersiniz, 2 desten kalırsanız sorun yok. Genişletmek için tıkla... Sorumlu geçince ne oluyor?
Tahir.bin dedi: 4 dersten kalırsanz sınıf tekrarı, 3 dersten kalırsanız o derslerden sorumlu geçersiniz, 2 desten kalırsanız sorun yok. Genişletmek için tıkla... Sorumlu geçince ne oluyor?
Tahir.bin 18 Yetkin Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 892 Çözümler 3 Beğeniler 601 Yer Nevşehir 16 Mart 2025 #7 Bende 4 desten kaldım umarım geçerim. LuiLibero dedi: Sorumlu geçince ne oluyor? Genişletmek için tıkla... O derslerden sınav oluyorsunuz. 50 alsanız yeter 12. sınıfa kadar o dersleri geçmeniz gerekiyor yoksa 12. sınıfı tekrar edersiniz. Son düzenleme: 16 Mart 2025
Bende 4 desten kaldım umarım geçerim. LuiLibero dedi: Sorumlu geçince ne oluyor? Genişletmek için tıkla... O derslerden sınav oluyorsunuz. 50 alsanız yeter 12. sınıfa kadar o dersleri geçmeniz gerekiyor yoksa 12. sınıfı tekrar edersiniz.
Captain Levi 53 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 564 Makaleler 3 Çözümler 1 Beğeniler 550 Yer Paradis 16 Mart 2025 #8 LuiLibero dedi: Sorumlu geçince ne oluyor? Genişletmek için tıkla... 12. sınıf olsanız bile 9. sınıfın herhangi bir dersinden geçemediyseniz mezun olamıyorsunuz yani lise diplomanızı alamıyorsunuz.
LuiLibero dedi: Sorumlu geçince ne oluyor? Genişletmek için tıkla... 12. sınıf olsanız bile 9. sınıfın herhangi bir dersinden geçemediyseniz mezun olamıyorsunuz yani lise diplomanızı alamıyorsunuz.
Maxtorices Yetkin Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 332 Çözümler 3 Beğeniler 154 16 Mart 2025 #9 Captain Levi dedi: 12. sınıf olsanız bile 9. sınıfın herhangi bir dersinden geçemediyseniz mezun olamıyorsunuz yani lise diplomanızı alamıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın gözü korkmasın. Sorumluluk sınavına girip geçersen sorumluluk kalkıyor. Bu sorumluluğa istediğin bir zamanda girebilirsin.
Captain Levi dedi: 12. sınıf olsanız bile 9. sınıfın herhangi bir dersinden geçemediyseniz mezun olamıyorsunuz yani lise diplomanızı alamıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın gözü korkmasın. Sorumluluk sınavına girip geçersen sorumluluk kalkıyor. Bu sorumluluğa istediğin bir zamanda girebilirsin.