Yani anladığım kadarıyla 10.sınıftan sorumluluğumuz yoksa 11sınıfta 6 dersten kalma hakkımız mı oluyor yoksa yine 3 mü?

En fazla 3 dersten sorumlu olarak geçer diyor. Alt sınıflar da toplam 6 ders ise sınıf tekrarı diyor.

Şimdi ilk cümleye göre "en fazla 3" demek, 4 dersten sorumlu geçemezsin demek fakat bu durumu açıkça "3 dersten fazlası sınıf tekrarı yapar" şeklinde belirtmemiş.

Yani bu dönem de dahil mi? Yoksa şu anki 11'ler eski düzen mi yoksa hapı yuttuk :(
Yok dediğim gibi, şu anki 11'ler ve 12'ler eski düzenden devam ediyor. Seneye 11'lere gelecek, ondan bir sonraki sene ise 12'lere gelecek. Yani bu sistem tüm kademelere gelmeden, (eğer sınıfta kalmazsanız) mezun olacaksınız siz. Bu yeni sistemi görmeyeceksiniz.

Yukarıda paylaştım. Şu an 10, 11 ve 12. sınıflar da belirttiğim kaynaklara tabii.

Müdür yardımcısına sordum daha yeni. Şu anki 9 ve 10. sınıflar bu sisteme tabii 11 ve 12'ler 50 ortalama ve 6 zayıf olmamak kaydıyla geçiyormuş yani eski sistem.
Sınıfça bunalıma girdik :D

Müdür yardımcısına sordum daha yeni. Şu anki 9 ve 10. sınıflar bu sisteme tabii 11 ve 12'ler 50 ortalama ve 6 zayıf olmamak kaydıyla geçiyormuş yani eski sistem.
Sınıfça bunalıma girdik :D

Müdür yardımcısının sözüne güvenebilirsiniz fakat yönetmelikte gördüğünüz üzere sadece 9. sınıfları ayırmış.