Detaylar
Kim cevapladı?Şimdiki 9 ve 10. sınıflarda uygulanan yönetmelik, sizde geçerli değil. Eski yönetmelikten devam. Genel not ortalamanız 50 ve üzeri olduğu sürece sorun yok. Türk Dili ve Edebiyatı gibi derslerden de kalmayın.
2023-2024 eğitim dönemine yeni diyor haberde. Şu an 2024-2025 eğitim öğretim dönemindeyiz. Kaynakta da yeni denilen dönem, şu an için eski oluyor. Yani kademeli olarak geçişten de bahsedildiği için, şu an geçilmiş
Ben 7 dersten kalıyorum ama iki dönem ortalamada 50 nin üstü geçermiyim sınıfı 11. Sınıfım2023-2024 eğitim dönemine yeni diyor haberde. Şu an 2024-2025 eğitim öğretim dönemindeyiz. Kaynakta da yeni denilen dönem, şu an için eski oluyor. Yani kademeli olarak geçişten de bahsedildiği için, şu an geçilmiş olabilir.
Blackraven
Üstün
Ben 7 dersten kalıyorum ama iki dönem ortalamada 50 nin üstü geçermiyim sınıfı 11. Sınıfım
Siz eski yönetmeliğe tabiisiniz. 11. sınıf genel ortalamanız 50'nin üzerinde ise sınıfı geçerseniz sadece ve sadece Edebiyat dersinden kaldıysanız yalnızca o dersten bütünlemeye girmeniz gerekir.
Uyuyan Sincap
Üstün
Siz eski yönetmeliğe tabiisiniz. 11. sınıf genel ortalamanız 50'nin üzerinde ise sınıfı geçerseniz sadece ve sadece Edebiyat dersinden kaldıysanız yalnızca o dersten bütünlemeye girmeniz gerekir.
Lise ağzıyla sorumluluğa kalır. Bu arada evet sadece 9 laraymış. Ben 10 lara diye de biliyordum. Ayrıca bizde 6 ders kuralı da yokmuş. Vay be. 50 yi geç yeter.
Blackraven
Üstün
Lise ağzıyla sorumluluğa kalır. Bu arada evet sadece 9 laraymış. Ben 10 lara diye de biliyordum. Ayrıca bizde 6 ders kuralı da yokmuş. Vay be. 50 yi geç yeter.
Kademeli sistem geçen sene 9'lara başladı o 9'lar 10 oldu şimdi 9 ve 10'larda geçerli.
Edebiyatı geçtim ama meslek deriyle beraber toplam 7 dersten kaldım kalırmıyım sınıftaSiz eski yönetmeliğe tabiisiniz. 11. sınıf genel ortalamanız 50'nin üzerinde ise sınıfı geçerseniz sadece ve sadece Edebiyat dersinden kaldıysanız yalnızca o dersten bütünlemeye girmeniz gerekir.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-