Detaylar
Kim cevapladı?Yani anladığım kadarıyla 10.sınıftan sorumluluğumuz yoksa 11sınıfta 6 dersten kalma hakkımız mı oluyor yoksa yine 3 mü?
En fazla 3 dersten sorumlu olarak geçer diyor. Alt sınıflar da toplam 6 ders ise sınıf tekrarı diyor.
Şimdi ilk cümleye göre "en fazla 3" demek, 4 dersten sorumlu geçemezsin demek fakat bu durumu açıkça "3 dersten fazlası sınıf tekrarı yapar" şeklinde belirtmemiş.
- Makaleler
- 5
Yok dediğim gibi, şu anki 11'ler ve 12'ler eski düzenden devam ediyor. Seneye 11'lere gelecek, ondan bir sonraki sene ise 12'lere gelecek. Yani bu sistem tüm kademelere gelmeden, (eğer sınıfta kalmazsanız) mezun olacaksınız siz. Bu yeni sistemi görmeyeceksiniz.Yani bu dönem de dahil mi? Yoksa şu anki 11'ler eski düzen mi yoksa hapı yuttuk![]()
Talha Yiğit
Yetkin
Yok dediğim gibi, şu anki 11'ler ve 12'ler eski düzenden devam ediyor. Seneye 11'lere gelecek, ondan bir sonraki sene ise 12'lere gelecek. Yani bu sistem tüm kademelere gelmeden, (eğer sınıfta kalmazsanız) mezun olacaksınız siz. Bu yeni sistemi görmeyeceksiniz.
Bir an kalp ritmi 15'e düştü teşekkürler
Loutermilch
Başarılı
O yeni yönetmeliğe göre, 2009 ve sonrası ona tabi.10. sınıfta 3 ders zayıf ise, bunlardan sorumlu olarak 11'e geçiyorsunuz. Eğer 11'de de 3 ders zayıf olursa, 10. sınıftan da gelen dersleri veremediyseniz toplamda 6 dersten sorumlu olamayıp sınıfta kalıyorsunuz.
O yeni yönetmeliğe göre, 2009 ve sonrası ona tabi.
Yukarıda paylaştım. Şu an 10, 11 ve 12. sınıflar da belirttiğim kaynaklara tabi.
Diyor ki:
Eki Görüntüle 112124
57. madde birinci fıkranın (b) bendi ve 58. maddenin birinci fıkrası da şu şekilde:
Eki Görüntüle 112125
Talha Yiğit
Yetkin
Yukarıda paylaştım. Şu an 10, 11 ve 12. sınıflar da belirttiğim kaynaklara tabii.
Şimdiki 10. sınıflara getirildi bu düzen ilk başta bize muafsınız vs dendi ama yarın bir soracağım kafam karıştı umarım umduğumuz gibidir.
Loutermilch
Başarılı
İlginç, normalde şu anki üst sınıflar bundan muaf diye biliyordum ama değişiklik oldu herhalde.Yukarıda paylaştım. Şu an 10, 11 ve 12. sınıflar da belirttiğim kaynaklara tabi.
Talha Yiğit
Yetkin
Yukarıda paylaştım. Şu an 10, 11 ve 12. sınıflar da belirttiğim kaynaklara tabii.
Müdür yardımcısına sordum daha yeni. Şu anki 9 ve 10. sınıflar bu sisteme tabii 11 ve 12'ler 50 ortalama ve 6 zayıf olmamak kaydıyla geçiyormuş yani eski sistem.
Sınıfça bunalıma girdik
Müdür yardımcısına sordum daha yeni. Şu anki 9 ve 10. sınıflar bu sisteme tabii 11 ve 12'ler 50 ortalama ve 6 zayıf olmamak kaydıyla geçiyormuş yani eski sistem.
Sınıfça bunalıma girdik![]()
Müdür yardımcısının sözüne güvenebilirsiniz fakat yönetmelikte gördüğünüz üzere sadece 9. sınıfları ayırmış.
Talha Yiğit
Yetkin
Müdür yardımcısının sözüne güvenebilirsiniz fakat yönetmelikte gördüğünüz üzere sadece 9. sınıfları ayırmış.
Artık orasını bilmiyorum artık eski sistem olduğunu söyledi hayırlısı karnede belli olacaktır zaten.
Yeni konular
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-