seeraddar

Yetkin
Sabah 8, akşam 5 mi mesai yapacağım? Devlet kurumundayım. Okul, bize "onlar kaçta açıp kapıyorsa o saat" dedi. Bunu özel şahsi birine ait dükkanlarda çalışanlar için söylediklerini düşünüyorum. Bana devlet yeri düştü, yapacak bir şey yok. O kadar yok ki, adamlar yayılmışlar yani. Sıkılıyorum erken çıkma şansım var mı?

Eğer pekte yoğun olmayan, az çalışanlı bir yerdeysen, izin alabileceğini düşünüyorum. En azından benim yaptığım yaz stajında bazı günler erken çıktığım oluyordu.

Sabah 8, akşam 5 mi mesai yapacağım? Devlet kurumundayım. Okul, bize "onlar kaçta açıp kapıyorsa o saat" dedi. Bunu özel şahsi birine ait dükkanlarda çalışanlar için söylediklerini düşünüyorum. Bana devlet yeri düştü, yapacak bir şey yok. O kadar yok ki, adamlar yayılmışlar yani. Sıkılıyorum erken çıkma şansım var mı?
ADÜ de staj yaptım sabah 8 akşamüstü 4 gibi çıkıyorduk rapor almadıkça erken çıkamıyorduk imza saatine uymayınca o gün gündüz imzamızı yok sayıp gelmedi diye bildiriyorlardı günlük ücret maaşımızdan kesiliyordu

Eğer pek de yoğun olmayan, az çalışanlı bir yerdeysen, izin alabileceğini düşünüyorum. En azından benim yaptığım yaz stajında bazı günler erken çıktığım oluyordu.

Yoğunluk durumunu şöyle açıklayayım; yok.

Erken çıkma şansınız herhangi bir mazeretiniz yoksa yok tabiikide hocam öyle şey mi olur?

Haklısınız. Sıkılınca insan normal düşünemiyor, en azından ben.